Sluiten

Categorieën

Filters

  Een rolpoort kopen doe je op Rolluiken33.nl

  Je wilt graag een rolpoort kopen? Bestel eenvoudig en voordelig je benodigde rolpoort online op Rolluiken33.nl. Echter voordat je een rolpoort gaat kopen, zijn er een aantal, hoe wij het graag noemen, controlepunten waarmee je rekening dient te houden. Wij hebben deze punten op een rijtje voor je gezet, zodat je direct de juiste benodigde rolpoort koopt.

  Rolpoort banner

  Rolpoort kopen? Vergeet niet om eerst in te meten!

  Voordat je een rolpoort, rolluik, screen, knikarm zonnescherm, uitval zonnescherm of een ander product gaat kopen, dien je uiteraard de juiste afmetingen vast te stellen. Het inmeten is zojuist ook altijd de eerste stap. Hierbij heb je de keuze om gebruik te maken van de medewerkers van Rolluiken33, gebruik te maken van het inmeetformulier of kun je dit ook geheel zelf doen. Om je hiermee te helpen, hebben wij een korte inmeet beschrijving samengesteld, zodat je direct aan de slag kunt! Advies; print altijd het inmeetformulier uit zodat je informatie kunt nalezen en direct notities en afmeting(en) kunt noteren.

  Welk type rolpoort vind jij het mooist?

  Je wilt graag een rolpoort kopen en weet de exacte afmetingen die je benodigd hebt. Maar dan moet je vervolgens een keuze gaan maken omtrent de kleur van zowel het lamel als de omkasting en geleiders. Af en toe een lastige keuze! Echter uit onze ervaringen en die van de consumenten wordt een rolpoort vaak afgestemd op de aanwezige kleur van je kozijnen en of rolluiken zodat je een geheel creeert. Echter de antracietgrijs kleur RAL7016 is hierbij een uitzondering doordat de kleur tijdloos is, bij elke aanwezige kleur te combineren valt en tevens de aanslag van regen, zand en overige vuiligheid niet tot nauwelijks direct te zien is. De wit kleuren en de grijstinten worden veelal toegepast bij een moderne uitstraling en de groen- bruintinten juist voor de traditionele uitstraling. Je eigen smaak hierbij altijd leidend!

  Het kopen van je rolpoort; binnen enkele stappen!

  Nu heb je de juiste maatvoering, de juiste kleur en bent nu geheel klaar om je rolpoort te bestellen. Dit is eenvoudig online te realiseren in onze shop.

  Stap 1: Vul je desbetreffend breedte en hoogte afmeting in (in centimeter)

  Stap 2: Kies je type geleiders welke je benodigd hebt

  Stap 3: Selecteer je gewenste kleur

  Een rolpoort kopen bij Rolluiken33.nl

  Wanneer je een rolpoort koopt bij Rolluiken33.nl ben je verzekerd van kwaliteit en service. Je rolpoort is immers altijd op maat geproduceerd en afgewerkt en de rolpoort prijs is altijd het aantrekkelijkst bij ons! Nadat je de bestelling hebt aangekocht wordt deze binnen 2 tot maximaal 3 weken bij je thuis bezorgd. Uiteraard geschiedt dit altijd in onderling overleg vooraf. Een rolpoort kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Tip; bekijk ook eens onze pagina's rolluiken kopen, screens kopen, zonnescherm kopen voor meer informatie over het aanschaffen van deze producten via onze webwinkel.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »