Sluiten

Categorieën

Filters

  Brel Home Hub-02

  €119,95

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  Door het toepassen van een Home Hub DD7002B van het merk Brel bedien je eenvoudig jouw rolluiken, zonwering screens en of zonnescherm via de Brel Home app op jouw smartphone (Apple of Android). Creëer diverse en persoonlijke scenario’s, met eventuele ti... Toon meer
  • Kom langs in onze showroom
  • Zonwering gratis geleverd in Nederland & België
  • Vraag een gratis lamel of screendoek sample aan
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours

  Productomschrijving

  Door het toepassen van een Home Hub DD7002B van het merk Brel bedien je eenvoudig jouw rolluiken, zonwering screens en of zonnescherm via de Brel Home app op jouw smartphone (Apple of Android). Creëer diverse en persoonlijke scenario’s, met eventuele tijdsvoorkeuren, voor een optimaal leef conform in elke gewenste ruimte. De Home Hub is tevens compatibiliteit met Google Home, Amazon Alexa en Apple Siri en geef je eenvoudig een spraakopdracht om je zonwering te bedienen.

  Sluit de Home Hub eenvoudig aan via een Micro USB DC 5V / 1A en door zijn compacte afmeting van slechts 7 centimeter past deze vrijwel op elke plaats. Behoudt echter altijd rekening met het Wifi bereik. Mocht je minder bereik hebben op een bepaalde plek, vergeet dan niet de Brel DD1557 repeater mee te bestellen en versterk het bereik hierin optimaal.

  Toon meer

  Manage cookies