Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Screens

  Screens zijn de modernere type zonwering voor de raam. Bij ons kun je verschillende type screens online berekenen en bestellen. Wanneer je screens zonwering zoekt van hoogwaardig kwaliteit en dat tegen de scherpste prijzen, ben je bij ons aan het juiste a Toon meer

  Type

  Prijs

  -
  16 Producten
  Standaard screen

  Standaard screen

  Copaco screens; Een kwalitatieve screen met een ...
  Windvaste screen

  Windvaste screen

  Windvaste screens; Een topkwaliteit screen met e...
  XL formaat
  Windvaste screen XL

  Windvaste screen XL

  Windvaste screen XL; Een topkwaliteit screen met...
  Windvaste screen Smart

  Windvaste screen Smart

  Windvaste Smart screens; Een topkwaliteit screen...
  Somfy bediening
  Somfy windvaste screen

  Somfy windvaste screen

  Somfy Windvaste screens; Een topkwaliteit screen...
  Met folie
  Windvaste screen met folie

  Windvaste screen met folie

  Windvaste screens met folie; Een topkwaliteit sc...
  Windvaste screen Solar

  Windvaste screen Solar

  Windvaste screens solar; Een topkwaliteit alumin...
  Kabelgeleiding
  Zonwering screen met kabel

  Zonwering screen met kabel

  Zonwering screen met kabel geleiding; Een topkwa...
  Windvaste inbouwscreen

  Windvaste inbouwscreen

  Inbouw screens; Een kwalitatieve screen met een ...

  Screens zijn modernere typen zonwering voor het raam. Bij ons kun je verschillende typen screens online berekenen en bestellen. Als je op zoek bent naar screens van hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij de eerste stap vul je de afmetingen van je gewenste screen in. Bij de vervolgstappen kun je kiezen uit verschillende kastvormen, screendoeken en meer. Als je alle stappen hebt doorlopen, krijg je direct de prijs te zien van jouw op maat gemaakte screens. Wacht dus niet langer en stel direct jouw screen(s) samen!

  Kenmerken van screens

  Screens zijn zonwering voor het raam die verticaal gemonteerd worden met een screendoek. De screendoeken zorgen voor de juiste zonwering. Screens hebben verschillende voordelen en kenmerken:

  - Screens zijn isolerend: ze houden je huis koel op warme zomerdagen en houden de warmte binnen in de winter;
  - Screens zijn zonwerend: ze bieden de juiste zonwering wanneer je het nodig hebt;
  - Screens beschermen de kozijnen: ze verlengen de levensduur van het schilderwerk van het kozijn;
  - Screens bieden privacy: je kunt de screens op verschillende standen sluiten voor de juiste privacy;
  - Screens zijn verduisterend: er zijn speciale doeken voor verduisterende screens leverbaar. Zo word je 's ochtends niet wakker gemaakt door de zon.

  Hoe werkt een screen?

  De techniek van een screen is erg simpel. De screen is voorzien van een kast waarin een buis is verwerkt. Met deze buis wordt de doek opgerold wanneer je de screen omhoog haalt, en uitgerold wanneer je de screen wilt gebruiken. De screendoek wordt op de juiste manier naar beneden geleid dankzij de geleiders waarmee de screens zijn uitgerust. De screens zijn perfect voor zonwering en worden daarom ook wel zonnescreens genoemd. De kast en geleiders van het screen zijn van topkwaliteit aluminium en de screendoek is van glasvezel. Aluminium screens zijn duurzaam en weerbestendig. Je kunt kiezen om de screen met de hand te bedienen (met een bandopwinder) of je kunt kiezen voor een elektrische screen (met een buismotor) die wordt bediend met een schakelaar of afstandsbediening. Weet jij al welk type je gaat bestellen?

  Soorten screens

  In ons aanbod vind je 6 soorten screens. We zetten ze graag voor je op een rijtje:

  Standaard screens: Dit zijn de 'normale' screens in ons aanbod. Dit is het goedkoopste type dat leverbaar is.

  Windvaste screens: Bij windvaste screens loopt het screendoek in de geleiders van de screen, waardoor het doek op zijn plek blijft bij allerlei heftige weersomstandigheden.

  Windvaste Smart-screens: Dit type is vergelijkbaar met de standaard windvaste screen. Echter is de Smart-type groter leverbaar en is de onderlat niet zichtbaar wanneer je de screendoek compleet omhoog haalt.

  Windvaste kabel screens Smart: Bij deze screens worden de geleiders vervangen door stijlvolle stalen kabels.

  Windvaste inbouwscreens: Bij inbouwscreens zijn de geleiders en omkasting niet zichtbaar. Je ziet alleen het screendoek en de onderlat.

  Windvaste Koord Lock screens: Een Koord Lock screen is insectenwerend en windvast in iedere positie. Deze screen is voorzien van ritsgeleiding en het doek zit opgesloten in de geleiders. De Koord Lock screen is ideaal voor lichtstraten.

  Bediening

  Zoals eerder aangegeven, kun je jouw screen bedienen met een bandopwinder, schakelaar of afstandsbediening. Wanneer je kiest voor een elektrisch screen voor buiten, kun je kiezen voor een schakelaar of afstandsbediening van Somfy of Profit Line. Somfy is het luxueuze merk dat zich altijd richt op de nieuwste en beste producten. De technologieën van Somfy zijn baanbrekend. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zonsensor bij Somfy. Hiermee gaat de zonwering omlaag wanneer er zon wordt gedetecteerd. De Profit Line is onze huismerk lijn. De bediening van Profit Line is van degelijke kwaliteit met een extra scherpe prijs. Hoewel de Profit Line wellicht niet beschikt over de nieuwste technologieën, krijg je wel altijd een goed product tegen een goede prijs.

  Screens zijn duurzaam en energiebesparend!

  Screens zijn duurzaam en energiebesparend omdat ze in de zomer de warmte buiten houden en in de winter de kou buiten houden. Door het gebruik van screens bespaar je niet alleen energiekosten, maar ook op de lange termijn kunnen de kosten voor de screens worden terugverdiend. We bieden screens aan met lichte lichtdoorlatendheid (3 of 5% screendoeken), maar ook verduisterende screens met 0% screendoeken (ideaal voor optimale privacy en een goede nachtrust) zijn beschikbaar in ons aanbod. Ga jij binnenkort besparen door te kiezen voor screens? Bereken direct online de prijzen voor screens!

  Waar worden screens toegepast?

  Screens worden niet alleen in woningen gebruikt. Ze worden steeds vaker gekozen als zonwering voor scholen, kantoren, hotels en andere soorten gebouwen. Ook worden screens steeds vaker gebruikt als zonwering voor terrasoverkappingen of serre-aanbouwen. Ze zijn ideaal om de voor- of zijkanten af te sluiten en kunnen ook op het dak van de serre worden toegepast. Screens bieden de juiste bescherming tegen UV-straling voor jouw meubilair, terwijl de kleurechtheid van het meubilair behouden blijft. Screens zijn eenvoudig te gebruiken en hebben een moderne en unieke uitstraling die je met geen enkele andere vorm van zonwering kunt bereiken.

  Manage cookies