Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Solar zonwering

  Solar zonwering is zonwering op zonne-energie. Je monteert solar zonwering nog eenvoudiger dan elektrische zonwering. Bekijk hieronder ons aanbod. Wij bieden zonwering van Alutech en Heroal aan tegen de scherpste prijzen. Toon meer

  Merken

  Type

  Lamel

  Prijs

  -
  11 Producten
  Solar standaard screen

  Solar standaard screen

  Solar standaard screen; Een topkwaliteit alumini...
  Alutech Solar Basisline Rolluik

  Alutech Solar Basisline Rolluik

  Alutech Solar rolluiken met AR41 lamel; Een kwal...
  Alutech Solar Premium Rolluik

  Alutech Solar Premium Rolluik

  Alutech Solar rolluiken met AR40 lamel; Een topk...
  Heroal Solar Rolluik

  Heroal Solar Rolluik

  Heroal Solar rolluiken met RS41 lamel; Een topkw...
  Windvaste screen Solar

  Windvaste screen Solar

  Windvaste screens solar; Een topkwaliteit alumin...
  Solar windvaste screen Smart

  Solar windvaste screen Smart

  Windvaste screens Smart Solar; Een topkwaliteit ...
  Solar windvast screen met folie

  Solar windvast screen met folie

  Solar windvast screen met folie; Een topkwalitei...
  Solar zonwering screen met kabel

  Solar zonwering screen met kabel

  Solar zonwering screen met kabel; Een topkwalite...
  Alutech Solar Rolluik Hor

  Alutech Solar Rolluik Hor

  Alutech Solar rolluik hor; Een topkwaliteit roll...

  Op zoek naar solar zonwering? Twijfel dan niet om eens ons assortiment te bekijken! Wij bieden namelijk een ruim aanbod van A-kwaliteit solar zonwering, bestaande uit solar rolluiken en solar screens, die beide zijn gemaakt om ramen en deuren te beschermen tegen de zon met behulp van zonne-energie. Overweeg je om binnenkort te kiezen voor de solar zonwering van Rolluiken33.nl? Klik dan hieronder op de banners om meteen een prijsberekening te maken. Binnen enkele minuten heb je dan solar zonwering op maat samengesteld!

  Solar zonwering is de toekomst

  Solar zonwering is de toekomst en zal naar verwachting de wereld van zonwering overnemen. Dit komt voornamelijk door de eenvoudige installatie die solar zonwering biedt, waarbij je geen voeding via de stroom meer door de gevel van je woning hoeft aan te sluiten. Je kunt de solar zonwering eenvoudig van buiten monteren door de constructie vast te zetten met schroeven en meteen aan de slag gaan. De bediening van de solar zonwering kan worden gedaan met een schakelaar, afstandsbediening of zelfs met een smartphone via homecontrol. Wacht niet langer en bekijk het aanbod om te kiezen welke solar zonwering je binnenkort gaat bestellen op Rolluiken33.nl!

  Zonwering op zonne-energie: Rolluiken of screens?

  Kies jij voor rolluiken of screens als zonwering op zonne-energie? Rolluiken hebben een robuuste uitstraling en zorgen niet alleen voor zonwering, maar ook voor isolatie, inbraakwering, verduistering en geluidsisolatie. Screens hebben een moderne uitstraling en zijn alleen bedoeld als zonwering. Je kunt kiezen uit honderden screendoeken voor een prachtige moderne uitstraling. Beide soorten zonweringen zijn ongeveer even duur. Ga naar het product om alle informatie te lezen over deze twee zonweringen en kies het type dat het best bij jouw wensen past.

  Bezoek onze showroom

  Online bestellen is niet de enige mogelijkheid bij ons; je kunt er ook voor kiezen om onze showroom te bezoeken. In onze showroom kun je de zonwering op zonne-energie bekijken en uitproberen. De showroom is zowel voor consumenten als dealers te bezoeken zonder afspraak. We zijn gevestigd in Venlo en zijn 6 dagen per week geopend. Onder het genot van een kop koffie informeren en adviseren we je en stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.

  Manage cookies