Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Solar rolluik bestel je online op Rolluiken33.nl

  Een solar rolluik bestel je op Rolluiken33.nl. Wij bieden de solar rolluiken op maat aan. Naast het gewenste formaat kun je ook nog kiezen voor de gewenste kleur, vorm, bediening en nog veel meer. Er is voor iedereen wel het juiste solar rolluik te verkrijgen bij ons. Solar rolluiken zijn voorzien van een motor, accu en zonnepaneel. Je hoeft niet m Toon meer

  Merken

  Type

  Lamel

  Prijs

  -
  5 Producten
  Alutech Solar Basisline Rolluik

  Alutech Solar Basisline Rolluik

  Alutech Solar rolluiken met AR41 lamel; Een kwal...
  Alutech Solar Premium Rolluik

  Alutech Solar Premium Rolluik

  Alutech Solar rolluiken met AR40 lamel; Een topk...
  Heroal Solar Rolluik

  Heroal Solar Rolluik

  Heroal Solar rolluiken met RS41 lamel; Een topkw...
  Alutech Solar Rolluik Hor

  Alutech Solar Rolluik Hor

  Alutech Solar rolluik hor; Een topkwaliteit roll...
  Velux Rolluik Solar

  Velux Rolluik Solar

  Stel jouw VELUX Solar Rolluik direct samen door ...
  Leverbaar

  Een solar rolluik bestel je op Rolluiken33.nl. Wij bieden de solar rolluiken op maat aan. Naast het gewenste formaat kun je ook nog kiezen voor de gewenste kleur, vorm, bediening en nog veel meer. Er is voor iedereen wel het juiste solar rolluik te verkrijgen bij ons. Solar rolluiken zijn voorzien van een motor, accu en zonnepaneel. Je hoeft niet meer naar binnen te boren voor voeding, het zonnepaneel dat op de kast zit zorgt ervoor dat de motor zijn werk doet. Ga jij binnenkort kiezen voor een solar rolluik? Stel deze dan direct op maat samen binnen enkele minuten.

  Waarom een solar rolluik?

  Steeds meer klanten kiezen voor solar rolluiken omdat het de toekomst is. Het boren van een gat in de gevel is vaak een obstakel die men niet wil overbruggen, en met een solar rolluik hoeft dit niet. Het monteren van een solar rolluik is erg eenvoudig: schroef de geleiders tegen de gevel of het kozijn, plaats de kast/kap op de geleiders en je bent zo goed als klaar (volg de montagehandleiding van Rolluiken33.nl voor stap voor stap uitleg). Een solar rolluik is duurder dan een 'normaal' rolluik, maar voor een solar rolluik heb je - als je een beetje handig bent - geen monteur nodig. Zo kom je ongeveer op hetzelfde eindtotaal uit.

  Rolluik solar bestellen op Rolluiken33.nl

  Op Rolluiken33.nl kun je op verschillende manieren een rolluik solar bestellen. We hebben hierboven al een paar keer online bestellen genoemd. In het product vind je alle informatie over het rolluik solar en kun je 8 stappen doorlopen om jouw rolluik samen te stellen. Elke stap wordt zorgvuldig uitgelegd, zodat er geen misverstanden ontstaan. Wij richten ons vooral op online bestellen en hebben daarom de beste configurator voor rolluiken voor onze klanten ontworpen. Maar je kunt ook onze showroom in Venlo bezoeken, een e-mail sturen of telefonisch bestellen.

  Solar rolluiken prijs op een offerte

  Wil je een offerte voor een solar rolluik of andere solar zonwering? Dat kan natuurlijk ook. Wij stellen graag een offerte op maat voor je op. Een offerte is handig als je nog niet meteen de rolluiken wilt bestellen, maar wel alvast een idee wilt hebben van het budget. Het is ook handig om prijzen van verschillende aanbieders te vergelijken. Bij Rolluiken33 streven wij ernaar om jouw solar rolluik offerte-aanvraag binnen 1 werkdag te verwerken, of je nu online, per e-mail of telefonisch je aanvraag doet. In onze showroom stellen wij de offerte meteen op en kun je het ook meteen meenemen. Ben jij binnenkort van plan om een offerte aan te vragen bij Rolluiken33.nl?

  Manage cookies