Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  iDeal
  iDeal Logo

  Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en eenvoudig online aankopen bij Rolluiken33 betalen en afronden. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van jouw bank.

  Aanbetaling | Restant onder rembours (+5%)
  Rembours

  Bestellen met een aanbetaling van 50% is ook mogelijk. De bestelling wordt doorgezet nadat deze aanbetaling is verwerkt bij ons. Het restant bedrag is bij de levering te voldoen per pin bij de chauffeur. Wegens de administratieve handelingen (die de transporteur hanteert) komen er bij de keuze voor aanbetaling/rembours + 5% van de het totaalbedrag in rekening. Vermeldt altijd je factuurnummer bij de overboeking zodat we ten alle tijden de overboeking kunnen refereren aan de bestelling.

  - Naar ING rekeningnummer: NL13 INGB 000 79 89 870
  - Naam rekeninghouder: Store33 BV
  - Vermeldt het ordernummer in de omschrijving

  Mistercash
  Mistercash

  Met Mistercash kan je veilig, vertrouwd en zeer eenvoudig jouw online bestelling betalen en afronden. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, vanuit je Belgische bank.

  Overboeken
  Overboeking

  Bij het overboeken maak je het totaalbedrag, voor zowel je bestelling als eventuele verzendkosten, over naar de rekening van Store33 B.V. (ING). Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen wordt de bestelling doorgezet en ingepland voor jou. Schrijf het totale bedrag over naar het rekeningnummer die je terugvindt op je factuur. Vergeet niet in de omschrijving de factuurnummer te vermelden.

  Manage cookies