Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Inbouwrolluiken bestellen? Doe dit bij Rolluiken33.nl

  Inbouwrolluiken worden gemonteerd op het kozijnwerk en worden vervolgens naadloos in de gevel van je woning of kantoorruimte geïntegreerd. Het enige waarmee je rekening dient te houden bij de realisatie van inbouwrolluiken is de ruimte omtrent de oprolbuis oftewel omkasting van het inbouwrolluik. De inbouwrolluiken prijzen en de rolluiken prijzen Toon meer

  Merken

  Type

  Lamel

  Prijs

  -
  1 Product
  Alutech Inbouw Rolluik

  Alutech Inbouw Rolluik

  Alutech inbouw rolluik: Slecht een aantal eenvou...
  Leverbaar
  €184,-
  Bekijken

  Inbouwrolluiken worden gemonteerd op het kozijnwerk en worden vervolgens naadloos in de gevel van je woning of kantoorruimte geïntegreerd. Het enige waarmee je rekening dient te houden bij de realisatie van inbouwrolluiken is de ruimte omtrent de oprolbuis oftewel omkasting van het inbouwrolluik. De inbouwrolluiken prijzen en de rolluiken prijzen zijn afhankelijk van de wensen die jezelf hebt. De inbouwrolluiken op Rolluiken33 zijn geschikt voor alle mogelijke kozijnen en of herstelkozijnen. Doordat de omkasting van de inbouwrolluiken gedemonteerd oftewel geopend kunnen worden, is het tevens mogelijk om de binnenzijde van de inbouwrolluiken (omkasting) te stucen of in te timmeren in de gevel (spouw). Inbouwrolluiken worden steeds vaker door de architect ontworpen in nieuwe woningen en zelfs kantoren. Door tijdig (ontwerpfase) met de architect te overleggen is het mogelijk om diverse diktes zoals de muren, kozijnen en plafonds te optimaliseren. Hierdoor krijg je uiteindelijk het perfecte eindresultaat! Ga jij inbouwrolluiken of normale rolluiken kopen op Rolluiken33.nl?

  Inbouwrolluik altijd op maat en zonder lange levertijden

  Heb je besloten om een inbouwrolluik (handbediend of elektrische rolluik) te gaan toepassen in je woning of kantoor dan dien je deze alleen nog te gaan bestellen. De inbouwrolluiken bij Rolluiken33 worden altijd op maat aangeleverd, zodat tot perfectie het uiteindelijke doel kan worden gerealiseerd. Een inbouwrolluik is net als de opbouw rolluik verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren. Echter bij de inbouwrolluiken zie je alleen de lamellen van de inbouwrolluiken en of de bijbehorende geleiders. Hierdoor is het toepassen een ideale mogelijkheid om een rolluik toe te passen en af te stemmen op de stijl en kleurstelling van je woning of kantoor. Uiteraard bieden de inbouwrolluiken dezelfde isolerende waarden als opbouwrolluiken, sterker nog de waarden bij het toepassen van inbouwrolluiken liggen een stukje hoger ten opzichte van opbouwrolluiken. Hierdoor zijn alle twijfels om inbouwrolluiken toe te passen weggenomen. Vaak zijn er twijfels of inbouwrolluiken wel bij het raamwerk passen, of de juiste kleuren wel afgestemd kunnen worden bij de rest van de woning maar wilt men toch vaak de aantrekkelijke energiebesparing realiseren. Door de keuze van inbouwrolluiken voorkom je al deze twijfels en geniet je van de esthetische uitstraling van je woning, in de gewenste kleurstelling en profiteer je lekker van de aantrekkelijke energiebesparing! Wie wil er nu geen inbouwrolluiken?

  Ik twijfel nog momenteel; Hierbij de voordelen en nadelen van het toepassen van ingebouwde rolluiken

  Ingebouwde rolluiken zijn uiteraard een ideale aanwinst voor je woning of kantoor. Niet alleen door de minimale aanwezigheid van de profielen en lamellen van inbouwrolluiken, maar ook de aspecten zoals geluiddempend, isolerend en de inbraakpreventie zijn pluspunten oftewel voordelen van ingebouwde rolluiken die je graag verneemt. Echter zijn er ook enkele nadelen van inbouwrolluiken. Voornamelijk bij het toepassen van inbouwrolluiken in een bestaande bouw brengt veel kap en breekwerk met zich mee omdat een deel van de gevel verwijderd en opgebouwd dient te worden. Nieuw stukwerk of verven is dan een vereiste. Tevens komt er geen daglicht naar binnen wanneer de inbouwrolluiken dicht zijn. Sommige consumenten vinden dit uiteindelijk toch een onprettig gevoel. Als alternatief hebben wij hiervoor de inbouwrolluiken met daglicht. Tussen de lamellen van de daglichtrolluiken is een heldere of opaal variant kunststof aanwezig waardoor je door middel van een afstandsbediening de lamelstand zelf kunt bepalen. Hierdoor krijg je wel daglicht binnen waardoor het onprettige gevoel al snel voorkomen is door middel van de daglicht inbouwrolluiken. Welke inbouwrolluiken ga jij toepassen binnenkort?

  Een tip voor je inbouw rolluiken

  Heb je besloten om inbouw rolluiken te gaan toepassen in je woning of kantoor, laat je dan vooraf goed informeren omtrent de inbouwhoogtes van de omkasting van het inbouw rolluik en de aansluitmogelijkheden van de stroom. Stroomvoorzieningen treffen is namelijk een cruciaal aspect om vooraf goed te hebben overlegd voordat je inbouw rolluiken gaat toepassen. Als eenmaal de inbouw rolluiken verwerkt zijn is het aanpassen oftewel verleggen van de stroom erg lastig of vrijwel onmogelijk. Naast ons assortiment van het inbouwrolluik kun je bij ons ook terecht voor opbouw rolluiken, screens, knikarmschermen, zonneschermen en markiezen! Net als de rolluiken kun je ook de zonnescreens, zonneschermen kopen via onze webwinkel.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »