Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Inbouwrolluiken bestellen? Doe dit bij Rolluiken33.nl

  Inbouwrolluiken worden gemonteerd op het kozijnwerk en vervolgens naadloos in de gevel van je woning of kantoorruimte geïntegreerd. Het enige waar je rekening mee moet houden bij de realisatie van inbouwrolluiken is de ruimte rondom de oprolbuis, oftewel de omkasting van het inbouwrolluik. De prijs van inbouwrolluiken en rolluiken is afhankelijk v Toon meer

  Merken

  Type

  Lamel

  Prijs

  -
  1 Product
  Alutech Inbouw Rolluik

  Alutech Inbouw Rolluik

  Alutech inbouw rolluik: Slecht een aantal eenvou...

  Inbouwrolluiken worden gemonteerd op het kozijnwerk en vervolgens naadloos in de gevel van je woning of kantoorruimte geïntegreerd. Het enige waar je rekening mee moet houden bij de realisatie van inbouwrolluiken is de ruimte rondom de oprolbuis, oftewel de omkasting van het inbouwrolluik. De prijs van inbouwrolluiken en rolluiken is afhankelijk van jouw wensen. De inbouwrolluiken op Rolluiken33 zijn geschikt voor alle mogelijke kozijnen en herstelkozijnen. Doordat de omkasting van de inbouwrolluiken gedemonteerd of geopend kan worden, is het ook mogelijk om de binnenzijde van de inbouwrolluiken (omkasting) te stucen of in te timmeren in de gevel (spouw). Inbouwrolluiken worden steeds vaker door architecten ontworpen voor nieuwe woningen en zelfs kantoren. Door tijdig (tijdens de ontwerpfase) met de architect te overleggen, is het mogelijk om verschillende diktes, zoals die van de muren, kozijnen en plafonds, te optimaliseren. Hierdoor krijg je uiteindelijk het perfecte eindresultaat! Ga jij inbouwrolluiken of normale rolluiken kopen op Rolluiken33.nl?

  Inbouwrolluiken altijd op maat en zonder lange levertijden

  Heb je besloten om inbouwrolluiken (handbediend of elektrisch) te laten plaatsen in je woning of kantoor? Dan hoef je alleen nog maar te bestellen. Bij Rolluiken33 worden de inbouwrolluiken altijd op maat geleverd, zodat het eindresultaat perfect is. Inbouwrolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren, net zoals opbouw rolluiken. Het verschil is dat bij inbouwrolluiken alleen de lamellen en geleiders zichtbaar zijn. Hierdoor is het mogelijk om een rolluik te integreren en af te stemmen op de stijl en kleurstelling van je woning of kantoor. Inbouwrolluiken bieden bovendien dezelfde isolerende eigenschappen als opbouwrolluiken en in sommige gevallen zelfs betere waarden. Hiermee zijn alle twijfels over inbouwrolluiken weggenomen.

  Vaak zijn er vragen over of inbouwrolluiken wel bij het raamwerk passen en of de kleur goed bij de rest van de woning past, terwijl men wel graag energie wil besparen. Met de keuze voor inbouwrolluiken voorkom je deze twijfels en geniet je van de esthetische uitstraling van je woning in de gewenste kleurstelling, terwijl je ook profiteert van de aantrekkelijke energiebesparing. Wie wil er nu geen inbouwrolluiken?

  Twijfel je? Hier zijn de voordelen en nadelen van het toepassen van inbouwrolluiken

  Inbouwrolluiken zijn uiteraard een ideale aanwinst voor je woning of kantoor. Niet alleen door de minimale aanwezigheid van profielen en lamellen, maar ook door aspecten zoals geluiddempend, isolerend en inbraakpreventie zijn dit pluspunten oftewel voordelen van inbouwrolluiken waar je graag meer over wilt weten. Echter, er zijn ook enkele nadelen van inbouwrolluiken. Vooral bij het toepassen van inbouwrolluiken in een bestaand gebouw is er veel kap- en breekwerk nodig omdat een deel van de gevel verwijderd en opgebouwd moet worden. Nieuw stucwerk of verf is dan vereist. Daarnaast komt er geen daglicht binnen wanneer de inbouwrolluiken dicht zijn. Sommige consumenten vinden dit uiteindelijk toch een onprettig gevoel. Als alternatief bieden wij inbouwrolluiken met daglicht. Tussen de lamellen van de daglichtrolluiken is er een heldere of opaal variant kunststof aanwezig waardoor je met een afstandsbediening de lamelstand zelf kunt bepalen. Hierdoor krijg je wel daglicht binnen, waardoor het onprettige gevoel al snel verholpen is door middel van de daglicht inbouwrolluiken. Welke inbouwrolluiken ga jij binnenkort toepassen?

  Een tip voor je inbouwrolluiken

  Als je besluit om inbouwrolluiken te gaan toepassen in je woning of kantoor, laat je dan vooraf goed informeren over de inbouwhoogtes van de omkasting van het inbouwrolluik en de aansluitmogelijkheden van de stroom. Het treffen van stroomvoorzieningen is namelijk een cruciaal aspect waarover je vooraf goed moet overleggen voordat je inbouwrolluiken gaat toepassen. Als de inbouw rolluiken eenmaal verwerkt zijn, is het aanpassen of verleggen van de stroom erg lastig of vrijwel onmogelijk. Naast ons assortiment inbouwrolluiken kun je bij ons ook terecht voor opbouwrolluiken, screens, knikarmschermen, zonneschermen en markiezen! Net als de rolluiken kun je ook de zonnescreens en zonneschermen kopen via onze webwinkel.

  Manage cookies