Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Opwinders

  Op zoek naar opwinders voor zonwering? Dan ben je bij Rolluiken33.nl aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan opwinders voor zonwering zoals rolluiken, screens en zonneschermen, waarmee jij gemakkelijk en efficiënt jouw zonwering kunt bedienen. Slinger band- en koordopwinders Een slinger band- of koordopwinder is een handige opl Toon meer

  Onderdeel type

  Prijs

  -
  5 Producten
  Band
  Slinger bandopwinder

  Slinger bandopwinder

  De slinger bandopwinder is een opwinder met vert...
  Koord
  Slinger koordopwinder

  Slinger koordopwinder

  De slinger koordopwinder is een opwinder met ver...
  5 meter
  Bandopwinder

  Bandopwinder

  De bandopwinder is geschikt voor 14 millimeter b...
  6 meter
  Koordopwinder

  Koordopwinder

  De koordopwinder is geschikt voor koord met een ...
  Vertrager
  Bandopwinder Vertrager

  Bandopwinder Vertrager

  De bandopwinder is geschikt voor optrekband van ...

  Op zoek naar opwinders voor zonwering? Dan ben je bij Rolluiken33.nl aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan opwinders voor zonwering zoals rolluiken, screens en zonneschermen, waarmee jij gemakkelijk en efficiënt jouw zonwering kunt bedienen.

  Slinger band- en koordopwinders

  Een slinger band- of koordopwinder is een handige oplossing om jouw zonwering omhoog en omlaag te halen. Het enige wat je hoeft te doen is de slinger rond te draaien, waardoor de zonwering omhoog of omlaag gaat. Deze opwinders zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, waardoor er altijd wel een passende oplossing voor jouw zonwering te vinden is.

  Koord- of bandopwinders

  Een koord- of bandopwinder is een andere veelvoorkomende oplossing voor het bedienen van zonwering. Bij deze opwinders wordt het koord of de band om een rol gewikkeld, waardoor de zonwering omhoog of omlaag gaat. Ook deze opwinders zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat er voor jouw zonwering altijd wel een geschikte oplossing te vinden is.

  Eenvoudige installatie

  Het installeren van een opwinder is zeer eenvoudig en kan door iedereen worden gedaan. Onze opwinders worden geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, zodat je direct aan de slag kunt.

  Bestel nu jouw opwinders voor zonwering bij Rolluiken33.nl

  Wil jij ook gemakkelijk en efficiënt jouw zonwering bedienen? Bestel dan nu jouw opwinders voor zonwering bij Rolluiken33.nl. Onze opwinders zijn van hoogwaardige kwaliteit en scherp geprijsd. Bovendien worden ze snel geleverd, zodat jij snel aan de slag kunt met het bedienen van jouw zonwering. Zoek je nog naar andere onderdelen voor zonwering? Bekijk ook onze categorie onderdelen voor alle onderdelen voor jouw zonwering. Twijfel niet langer en bestel nu!

  Manage cookies