Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Afstandsbediening

  Wil jij een afstandsbediening zonwering bestellen? Doe dit direct via de webwinkel van Rolluiken33.nl. Wij hebben verschillende afstandsbediening waar je uit kunt kiezen. De afstandsbediening zonwering die wij aanbieden zijn allemaal direct online te bezi Toon meer

  Merken

  Onderdeel type

  Prijs

  -
  37 Producten
  Somfy Smoove Origin IO

  Somfy Smoove Origin IO

  De Somfy Smoove Origin IO heeft een moderne desi...
  1 kanaal
  Somfy Smoove RS100 1 IO

  Somfy Smoove RS100 1 IO

  De Somfy Smoove RS100 1 IO, 1 kanaal, is ideaal ...
  1 kanaal
  Somfy Smoove Zwart IO

  Somfy Smoove Zwart IO

  De Somfy Smoove Zwart IO, 1 kanaals, heeft een m...
  Somfy KeyGo IO

  Somfy KeyGo IO

  De KeyGo is geschikt voor individuele bediening ...
  Somfy Smoove Origin 4 RTS

  Somfy Smoove Origin 4 RTS

  De Somfy Smoove RTS betreft een 4 kanaals design...
  Somfy Smoove Origin 4 IO

  Somfy Smoove Origin 4 IO

  De Somfy Smoove Origin IO heeft een moderne desi...

  Wil jij een zonwering afstandsbediening bestellen? Dan ben je bij Rolluiken33.nl aan het juiste adres. In onze webwinkel kun je verschillende afstandsbedieningen vinden waaruit je kunt kiezen. Zo bieden wij onder andere de afstandsbedieningen van Somfy en Faher aan die je kunt combineren met de juiste motor. Bekijk alle afstandsbedieningen online en kies de beste optie voor jou.

  Afstandsbediening zonwering: Leverbaar met verschillende kanalen

  Afhankelijk van hoeveel zonwering producten jij wilt gaan bedienen met jouw afstandsbediening, kun je kiezen voor de gewenste kanalen. In ons assortiment hebben we verschillende kanalen beschikbaar, zoals 1, 4, 5, 6 of 16-kanaals. Let goed op dat je de juiste afstandsbediening kiest die past bij de motor. Zo is het belangrijk om te weten of je een RTS (radio) motor of een IO motor hebt en daar de afstandsbediening op af te stemmen. Bij de verkeerde combinatie werkt de afstandsbediening niet.

  Zonwering afstandsbediening: De leverbare types

  Somfy heeft een groot assortiment zonwering afstandsbedieningen beschikbaar, waaronder de ‘KeyGo’ afstandsbediening. Dit type afstandsbediening is erg compact en kun je gemakkelijk aan je sleutelhanger bevestigen. Zo kun je de zonwering omhoog of omlaag doen wanneer je thuis komt of vertrekt. Daarnaast is er de afstandsbediening zonwering ‘Nina’. Deze afstandsbediening heeft een touchscreen beeldscherm waarop je allerlei opties kunt instellen. Zo kun je bijvoorbeeld de zonwering van een bepaalde groep, verdieping of kamer bedienen. Ontdek alle beschikbare types op onze website en vind de juiste afstandsbediening die past bij jouw situatie.

  Andere bediening

  Naast de afstandsbediening kun je ook kiezen voor andere bedieningsopties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een schakelaar. De schakelaar is een voordelige optie omdat de buismotor hiervoor een stuk goedkoper is en de schakelaar al verkrijgbaar is vanaf € 10,95. Ook kun je jouw zonwering bedienen met een smartphone via de TaHoma Box of de Connexoon app. Ontdek alle beschikbare bedieningsopties en onderdelen op onze webwinkel en bestel de juiste optie voor jouw zonwering (zie: rolluiken of screens).

  Manage cookies