Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Rolluiken

  Ons aanbod van rolluiken is uitgebreid en er is dan ook zo voor iedereen een gewenste type rolluiken toe te passen. Bij ons vind je 2 merken in het assortiment, namelijk: Heroal en Alutech. Deze merken kun je bij ons bestellen als particulier of als zake Toon meer

  Merken

  Type

  Lamel

  Prijs

  -
  17 Producten
  Scherpste prijs
  Profitline Rolluik

  Profitline Rolluik

  Alutech rolluiken met AR39 lamel; Een topkwalite...
  Meest gekozen
  Alutech Basisline Rolluik

  Alutech Basisline Rolluik

  Alutech rolluiken met AR41 lamel; Een topkwalite...
  Heroal bestseller
  Heroal Rolluik RS37

  Heroal Rolluik RS37

  Heroal rolluiken; Een topkwaliteit A-merk rollui...
  Somfy bediening
  Alutech Somfy Rolluik

  Alutech Somfy Rolluik

  Alutech rolluiken AR41 lamel met Somfy motor; Ee...
  Alutech Solar Basisline Rolluik

  Alutech Solar Basisline Rolluik

  Alutech Solar rolluiken met AR41 lamel; Een kwal...
  Alutech Inbouw Rolluik

  Alutech Inbouw Rolluik

  Alutech inbouw rolluik: Slecht een aantal eenvou...
  Alutech Dakkapel Rolluik

  Alutech Dakkapel Rolluik

  Alutech dakkapel rolluik: Een rolluik voor een d...
  Heroal Rolluik RS32

  Heroal Rolluik RS32

  Heroal rolluik RS32; Een topkwaliteit A-merk rol...

  Ons aanbod van rolluiken is enorm uitgebreid en er is dan ook voor iedereen een geschikt type rolluik te vinden. Bij ons vind je twee merken in ons assortiment, namelijk Heroal en Alutech. Deze merken zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. De twee rolluik merken die wij aanbieden zijn van de beste kwaliteit en worden bij Rolluiken33.nl aangeboden tegen de scherpste prijzen. Stel direct online jouw rolluik naar wens samen. Je kunt binnen enkele eenvoudige stappen een rolluik samenstellen. Je krijgt direct de rolluiken prijzen te zien, je hoeft niet meer te wachten op een rolluiken offerte! Stel jouw rolluik samen door hierboven een type te kiezen. Wij bieden altijd goedkope rolluiken aan en je krijgt bij ons zelfs de laagste prijsgarantie!

  De voordelen van rolluiken

  Rolluiken bieden enorm veel voordelen. Allereerst zorgen de lamellen ervoor dat er geen zonlicht naar binnen kan schijnen, waardoor ze dienen als zonwering. Verder hebben rolluiken nog veel meer voordelen. Door de dikke rolluik lamellen zijn ze ook isolerend en geluidswerend. Daarnaast zijn rolluiken een compleet systeem dat ook nog eens zorgt voor inbraakbeveiliging. De lamellen zijn lastig om omhoog te krijgen en maken veel geluid. Je kunt ook kiezen voor een rolluik slot voor extra inbraakbeveiliging. Andere voordelen zijn dat de rolluiken zorgen voor de juiste privacy en verduistering, wat zorgt voor een goede nachtrust! Rolluiken hebben dus enorm veel voordelen. Welk type ga jij kiezen?

  Stel jouw rolluiken samen

  Wanneer je online jouw rolluik gaat samenstellen, zie je direct dat je enorm veel keuze hebt en echt een rolluik op maat kunt samenstellen. De eerste stap is het kiezen van het juiste merk. Bij ons kun je kiezen tussen Heroal en Alutech. Wanneer je een merk hebt gekozen, kun je doorgaan met het samenstellen van jouw rolluik. In de 8 stappen die je online invult, kun je onder andere kiezen voor de gewenste kastvorm, de kleur van de lamellen en hoe je het rolluik wilt bedienen. Wanneer je alle 8 stappen hebt doorlopen, kun je het rolluik bestellen. Als je vragen hebt bij het samenstellen van jouw rolluik, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij hebben verstand van zaken en kunnen je adviseren over rolluiken.

  Bezoek onze showroom om rolluiken te bekijken en uit te proberen

  Wil jij een rolluik in het echt bekijken en uitproberen? Twijfel dan niet om onze showroom te bezoeken bij Rolluiken33.nl. In onze showroom kun je diverse rolluiken bekijken en zelfs uitproberen. Met behulp van een schakelaar of een afstandsbediening kun je ook onze elektrische rolluiken uitproberen. Wij bieden elektrische rolluiken aan met een Somfy of Profit line buismotor. Bereken direct de kosten van elektrische rolluiken om te kijken of het binnen jouw budget past! Als je goedkope rolluiken zoekt, raden wij handbediende rolluiken aan.

  Heroal rolluiken

  In ons aanbod vind je een ruime collectie buitenzonwering van Heroal. Heroal is een van de grootste aanbieders van topkwaliteit rolluiken. Bij ons kun je Heroal rolluiken bestellen tegen de scherpste prijzen. De rolluiken van Heroal zijn enorm gewild vanwege hun hoge kwaliteit (ze zijn gemaakt door een Duitse fabrikant), de vele kleuropties (zonder meerprijs) en de verschillende kastvormen. Bovendien worden de Heroal rolluiken snel op maat gemaakt, speciaal voor jou. Binnen 10 tot 15 werkdagen heb je je rolluik normaliter in huis! Bekijk direct ons aanbod en stel je eigen Heroal rolluik samen.

  De verschillende soorten rolluiken

  In ons aanbod kun je kiezen uit verschillende soorten rolluiken. Allereerst heb je opbouw rolluiken, die het meest worden toegepast en daarom ook wel gewoon rolluiken worden genoemd. Daarnaast heb je inbouwrolluiken. Deze rolluiken zijn duurder en lastiger te monteren als je al een constructie hebt staan. Daarom worden inbouwrolluiken vooral gekozen bij nieuwbouwwoningen. Verder kun je bij ons ook kiezen voor een dakkapelrolluik en een rolluikdeur. Een dakkapelrolluik wordt geleverd met een smallere kast zodat deze bij de dakkapel past. De rolluikdeur is leverbaar met noodhandbediening als je kiest voor een elektrisch bediend rolluik.

  Manage cookies