Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Buismotor

  Een buismotor is uiterst geschikt voor het automatiseren van buitenzonwering. Wil jij een buismotor bestellen? Doe dit direct online via onze webwinkel. Wij bieden een ruim aanbod van topkwaliteit buismotoren tegen de scherpste prijzen. Wij hebben allerle Toon meer

  Merken

  Onderdeel type

  Prijs

  -
  14 Producten
  Faher standaard motor ONE

  Faher standaard motor ONE

  Deze Faher motor wordt standaard geleverd met ee...
  Leverbaar
  €62,95
  Bekijken
  Faher motor Shorty

  Faher motor Shorty

  De Faher Shorty motor wordt standaard geleverd m...
  Leverbaar
  €73,95
  Bekijken
  Faher radio motor

  Faher radio motor

  De Faher Radio motor wordt standaard geleverd me...
  Leverbaar
  €130,95
  Bekijken
  Somfy LT50/12 standaard motor

  Somfy LT50/12 standaard motor

  Deze Somfy motor wordt standaard geleverd met ee...
  Leverbaar
  €122,95
  Bekijken
  Somfy LS40 standaard motor

  Somfy LS40 standaard motor

  De Somfy LS40 motor wordt standaard geleverd met...
  Leverbaar
  €192,95
  Bekijken
  Somfy ILMO standaard motor

  Somfy ILMO standaard motor

  De Somfy ILMO motor wordt standaard geleverd met...
  Leverbaar
  €140,95
  Bekijken
  Somfy Oximo standaard motor

  Somfy Oximo standaard motor

  De Somfy Oximo motor wordt standaard geleverd me...
  Leverbaar
  €156,95
  Bekijken
  As 60 8K
  Somfy Altus 50 RTS motor

  Somfy Altus 50 RTS motor

  De Somfy Altus 50 RTS motor wordt standaard gele...
  Leverbaar
  €189,95
  Bekijken
  As 40 8K
  Somfy Altus 40 RTS motor

  Somfy Altus 40 RTS motor

  De Somfy Altus 40 RTS motor wordt standaard gele...
  Leverbaar
  €234,95
  Bekijken

  Een buismotor is uiterst geschikt voor het automatiseren van zonwering. Wil jij een buismotor bestellen? Doe dit direct online via onze webwinkel. Wij bieden een ruim aanbod van topkwaliteit buismotoren tegen de scherpste prijzen. Wij hebben allerlei buismotoren die je bij ons kunt bestellen. De buismotoren zijn leverbaar voor o.a. rolluiken, screens, zonneschermen en rolpoorten. Wanneer je meer informatie wilt over een bepaalde buismotor, kun je naar het product gaan. Voor extra informatie of advies kun je ons contacteren, wij helpen je graag!

  Welke buismotor heb ik nodig?

  Een buismotor is in allerlei vermogens (nM) leverbaar, de vermogen die je nodig hebt voor jouw buismotor is afhankelijk van een aantal factoren. De voornaamste factor is het formaat van jouw zonwering. Maar ook het gewicht van de lamellen en de bovenbuis spelen een factor. Wanneer je complete zonwering op maat bij ons besteld, wordt de juiste buismotor al geselecteerd, zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Wanneer je een losse buismotor wilt bestellen, maar je niet weet welke vermogen je nodig hebt, kun je onze klantenservice contacteren. Wij leggen je graag uit welke type buismotoren geschikt zijn voor jouw zonwering.

  Draadloze of schakelaar bediening?

  De buismotoren kun je opsplitsen in twee categorieën, namelijk een draadloze bediening motor of een bekabelde motor. Wanneer je jouw zonwering draadloos wilt bedienen (met een afstandsbediening of draadloze schakelaar), is de radio (RTS) motor de geschikte type buismotor. Wanneer je jouw zonwering wilt gaan bedienen met een vaste schakelaar (tegen de muur), kun je kiezen voor de ‘standaard motor’. Wanneer je hier een keuze in hebt gemaakt, kun je nog kiezen voor een gewenste merk. De Somfy motoren zijn immens populair en hebben moderne bedieningen, maar ook bieden we o.a. Faher motoren aan.

  Buisdiameter

  Wanneer je een buismotor wilt gaan bestellen, moet je ervoor zorgen dat de diameter van de buismotor, past in de buisdiameter. De motor wordt namelijk in de kast van jouw zonwering gestopt en dat moet uiteraard passen anders gaat het niet werken. Wanneer je langskomt in onze showroom te Venlo, kun je onze buismotoren en zonwering bekijken en leggen we je ook het een en het ander uit over ons aanbod. Uiteraard helpen we je ook met alle vragen die je hebt over zonwering online. Stel vragen aan een van onze medewerkers via de live chat of bel ons!

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »