Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Solar screen direct online bestellen op Rolluiken33.nl

  Een solar screen is een screen met een zonnepaneel. Het zonnepaneel laadt de accu van de screenmotor op, zodat je jouw solar screen elektrisch kunt bedienen. De introductie van de solar screen heeft de zonweringmarkt volledig veranderd. Met de "standaard" elektrische screens moest je het screen aansluiten op de stroom. Dit is nu niet meer nodig omd Toon meer

  Type

  Prijs

  -
  6 Producten
  Windvaste screen Solar

  Windvaste screen Solar

  Windvaste screens solar; Een topkwaliteit alumin...
  Solar windvaste screen Smart

  Solar windvaste screen Smart

  Windvaste screens Smart Solar; Een topkwaliteit ...
  Solar windvast screen met folie

  Solar windvast screen met folie

  Solar windvast screen met folie; Een topkwalitei...
  Solar zonwering screen met kabel

  Solar zonwering screen met kabel

  Solar zonwering screen met kabel; Een topkwalite...
  Solar standaard screen

  Solar standaard screen

  Solar standaard screen; Een topkwaliteit alumini...
  XL formaat
  Solar windvast screen XL

  Solar windvast screen XL

  Solar windvast screen XL; Een topkwaliteit alumi...

  Een solar screen is een screen met een zonnepaneel. Het zonnepaneel laadt de accu van de screenmotor op, zodat je jouw solar screen elektrisch kunt bedienen. De introductie van de solar screen heeft de zonweringmarkt volledig veranderd. Met de "standaard" elektrische screens moest je het screen aansluiten op de stroom. Dit is nu niet meer nodig omdat je geen stroomvoorziening nodig hebt. Dit maakt de installatie zeer eenvoudig, waardoor meer mensen kunnen kiezen voor screens. Overweeg je om een solar screen aan te schaffen? Bekijk dan het aanbod van Rolluiken33.nl. Wij bieden hoogwaardige screendoeken, profielen en kasten, en kwalitatieve motoren voor de beste solar screens.

  Waarom kiezen voor een solar screen?

  Om te beginnen is het uiteraard energiezuinig omdat je gratis zonne-energie gebruikt om de motor aan te sturen. Daarnaast is de installatie van de screen erg snel, zoals eerder vermeld. Jij (of de monteur) hoeft geen kabels naar binnen te trekken en de installatie kan volledig van buitenaf worden uitgevoerd. Dit betekent ook dat je tijdens de installatie niet eens thuis hoeft te zijn. Screens zijn nog nooit zo eenvoudig geweest! Verder kun je bij ons een solar screen bestellen met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Nergens anders vind je kwalitatief aluminium screens tegen een scherpere prijs. Online kun je jouw solar screen volledig op maat samenstellen en bestellen. Twijfel dus niet langer en bestel direct jouw solar screen op Rolluiken33.nl.

  Bezoek onze showroom in Venlo

  Naast het online samenstellen van je solar screen, kun je ook onze showroom bezoeken. In onze showroom hebben we solar zonwering staan en kun je ook de screendoeken en het aluminium materiaal in het echt bekijken. Een bezoek aan de showroom wordt aanbevolen omdat je zonwering niet elke dag koopt en het belangrijk is om te zien wat je bestelt voordat je het in huis haalt. We adviseren en informeren je op maat en stellen meteen een vrijblijvende offerte voor je op. De showroom is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken.

  Manage cookies