Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Standaard rolluiken

  Rolluiken zijn de perfecte oplossing om jouw huis te beschermen tegen de zon, inbraak, kou en geluidsoverlast. Onze standaard rolluiken bieden een goede basisbescherming en zijn tevens de meest betaalbare optie in ons assortiment. Hieronder vind je meer informatie over de voordelen van onze standaard rolluiken. Rolluiken op maat Onze standaard ro Toon meer

  Merken

  Type

  Lamel

  Prijs

  -
  7 Producten
  Scherpste prijs
  Profitline Rolluik

  Profitline Rolluik

  Alutech rolluiken met AR39 lamel; Een topkwalite...
  Meest gekozen
  Alutech Basisline Rolluik

  Alutech Basisline Rolluik

  Alutech rolluiken met AR41 lamel; Een topkwalite...
  Somfy bediening
  Alutech Somfy Rolluik

  Alutech Somfy Rolluik

  Alutech rolluiken AR41 lamel met Somfy motor; Ee...
  Heroal bestseller
  Heroal Rolluik RS37

  Heroal Rolluik RS37

  Heroal rolluiken; Een topkwaliteit A-merk rollui...
  Heroal Rolluik RS42

  Heroal Rolluik RS42

  Heroal rolluik RS42; Een topkwaliteit A-merk rol...
  Heroal Rolluik RS32

  Heroal Rolluik RS32

  Heroal rolluik RS32; Een topkwaliteit A-merk rol...
  Alutech Solar Basisline Rolluik

  Alutech Solar Basisline Rolluik

  Alutech Solar rolluiken met AR41 lamel; Een kwal...

  Rolluiken zijn de perfecte oplossing om jouw huis te beschermen tegen de zon, inbraak, kou en geluidsoverlast. Onze standaard rolluiken bieden een goede basisbescherming en zijn tevens de meest betaalbare optie in ons assortiment. Hieronder vind je meer informatie over de voordelen van onze standaard rolluiken.

  Rolluiken op maat

  Onze standaard rolluiken worden op maat gemaakt en zijn beschikbaar in diverse maten en kleuren. Zo kun je het rolluik afstemmen op de stijl van je huis en je persoonlijke voorkeur. Je kunt bij ons terecht voor rolluiken die geschikt zijn voor verschillende typen ramen en deuren. Naast onze standaard rolluiken bieden wij ook solar rolluiken, dakkapel rolluiken, inbouwrolluiken en speciale rolluiken, zoals rolluiken met een hor en rolluiken met extra stevige lamellen.

  Uitstekende isolatie

  Onze standaard rolluiken bieden niet alleen bescherming tegen de zon en geluidsoverlast, maar hebben ook een isolerende werking. Dit zorgt ervoor dat er minder warmte verloren gaat in de winter en dat er minder warmte binnenkomt in de zomer. Hierdoor bespaar je energiekosten en draag je bij aan een beter milieu.

  Eenvoudig te bedienen

  Onze standaard rolluiken zijn eenvoudig te bedienen. Je kunt ze openen en sluiten met behulp van een bandopwinder, schakelaar of afstandsbediening. Hierdoor kun je op een simpele manier de lichtinval en privacy in jouw woning regelen. Het rolluik met de hand bedienden (d.m.v. een bandopwinder) is de meest betaalbare optie. Wil je het rolluik elektrisch bedienen met een schakelaar of afstandsbediening? Dan heb je ook een rolluikmotor nodig wat het rolluik een stuk duurder maakt.

  Duurzame materialen

  Onze standaard rolluiken worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die een lange levensduur hebben. Ze zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden en hebben weinig onderhoud nodig. Hierdoor kun je jarenlang genieten van de voordelen van onze rolluiken zonder je zorgen te hoeven maken over vervanging of reparatie.

  Bestel nu onze standaard rolluiken

  Wil je ook profiteren van de voordelen van onze betaalbare standaard rolluiken? Neem dan een kijkje in ons assortiment op Rolluiken33.nl en kies het rolluik dat het beste bij jouw wensen en budget past. Mocht je vragen hebben of advies nodig hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je verder te helpen!

  Manage cookies