Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Losse lamellen

  Ben jij op zoek naar nieuwe lamellen voor jouw rolluiken? Bij ons vind je de beste kwaliteit lamellen die speciaal op maat gemaakt worden. Onze lamellen zijn duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen. Bekijk ons aanbod van Heroal en Alutech lamellen tegen de scherpste prijzen. Op maat gemaakte lamellen Bij ons vind je alleen op maat gemaakt Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  7 Producten
  Alutech AR39 Lamel

  Alutech AR39 Lamel

  Bestel Alutech AR39 lamellen. Doorloop de stappe...
  Alutech AR41 Lamel

  Alutech AR41 Lamel

  Bestel Alutech AR41 lamellen. Doorloop de stappe...
  Alutech ARH40 Lamel

  Alutech ARH40 Lamel

  Bestel Alutech ARH40 lamellen. Doorloop de stapp...
  Alutech AR40 Lamel

  Alutech AR40 Lamel

  Bestel Alutech AR40 lamellen. Doorloop de stappe...
  Heroal RS32 Lamel

  Heroal RS32 Lamel

  Bestel Heroal RS32 lamellen. Doorloop de stappen...
  Heroal RS42 Lamel

  Heroal RS42 Lamel

  Bestel Heroal RS42 lamellen. Doorloop de stappen...
  Heroal RS41 Lamel

  Heroal RS41 Lamel

  Bestel Heroal RS41 lamellen. Doorloop de stappen...

  Ben jij op zoek naar nieuwe lamellen voor jouw rolluiken? Bij ons vind je de beste kwaliteit lamellen die speciaal op maat gemaakt worden. Onze lamellen zijn duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen. Bekijk ons aanbod van Heroal en Alutech lamellen tegen de scherpste prijzen.

  Op maat gemaakte lamellen

  Bij ons vind je alleen op maat gemaakte lamellen die precies passen bij jouw rolluiken. Dit betekent dat je verzekerd bent van de perfecte pasvorm en dat je geen extra werk hoeft te doen om de lamellen op maat te maken. Onze lamellen worden zorgvuldig op maat gemaakt volgens jouw specificaties.

  Kwalitatieve lamellen

  Wij werken alleen met de beste materialen om ervoor te zorgen dat onze lamellen van hoge kwaliteit zijn. Hierdoor zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee. Bovendien zijn onze lamellen bestand tegen verschillende weersomstandigheden, en werken ze ook isolerend.

  Eenvoudig online bestellen

  Bij ons kun je eenvoudig en snel online jouw nieuwe lamellen bestellen. Je hoeft alleen maar de gewenste afmetingen en kleur te selecteren en wij gaan voor jou aan de slag. Het bestellen van jouw nieuwe lamellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

  Snelle levering

  Wij begrijpen dat jij niet lang wilt wachten op jouw nieuwe lamellen. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw lamellen zo snel mogelijk geleverd worden. Na het plaatsen van jouw bestelling gaan wij direct voor jou aan de slag. Zo kun je snel weer genieten van jouw vernieuwde rolluiken. Bestel nu jouw nieuwe lamellen bij onze webwinkel en geniet van de beste kwaliteit en service!

  Manage cookies