Sluiten

Categorieën

Filters

  Levering en verzendkosten

  Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, kun je ervoor kiezen om jouw bestelling te laten bezorgen of je kunt het afhalen in de showroom te Venlo. Wanneer de bestelling klaar is voor levering, nemen wij contact met je op om een leverdatum af te spreken. Kom je het afhalen? Dan krijg je bericht wanneer jouw bestelling klaar staat om af te halen. LET OP: Wij kunnen eerder géén exacte leverdatum aangeven. De (geschatte) levertijd staat aangegeven in het product.

  Zonwering gratis levering in Nederland & België

  Wij leveren zonwering gratis in Nederland & België! Wij werken met 2 zones. Zit je in zone 1? Dan komen wij jouw bestelling leveren. In zone 2 wordt er geleverd door van Spreuwel transport of PostNL (afhankelijk van het formaat).

  Zone 1 - Gratis levering - Eigen transport
  t/m een radius van 80 km

  Zone 2- Gratis levering - van Spreuwel transport
  Rest van Nederland (excl. wadden eilanden) 

  Verzendkosten in Nederland

  Verzendkosten Hörmann 

  De verzendkosten voor Hörmann producten bedragen €79,- in Nederland, Duitsland en België. Hörmann producten worden rechtstreeks geleverd door de fabrikant Hörmann. Actuele levertijden staan in het product.

  Losse onderdelen

  Wanneer je alleen losse onderdelen/accessoires besteld worden je bestelling met PostNL verstuurd. Voor bestellingen van losse onderdelen reken wij verzendkosten voor het pakketje. Bestel je zonwering i.c.m. losse onderdelen dan zijn de verzendkosten gratis!

  Levering in Duitsland

  Voor levering in Duitsland berekenen wij €59,- verzendkosten. De leveringen naar het buitenland worden gedaan door van Spreuwel transport en worden binnen dezelfde levertijd als in Nederland geleverd.

  Manage cookies