Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Speciale rolluiken

  De speciale rolluiken die wij aanbieden zijn leverbaar voor verschillende toepassingen en omstandigheden. Deze rolluiken zijn ontworpen met extra functies en eigenschappen die ervoor zorgen dat ze duurzamer, veiliger en energiezuiniger zijn dan de standaard rolluiken. Extra sterke rolluiken Een van de opties die beschikbaar zijn in deze categorie Toon meer

  Merken

  Type

  Lamel

  Prijs

  -
  5 Producten
  Alutech Solar Rolluik Hor

  Alutech Solar Rolluik Hor

  Alutech Solar rolluik hor; Een topkwaliteit roll...
  Alutech LowEmission Rolluik

  Alutech LowEmission Rolluik

  Het rolluik AR41 Low Emission is het nieuwste en...
  Rolluik Structuurlak

  Rolluik Structuurlak

  Rolluik structuurlak; Een topkwaliteit rolluik m...
  Alutech Rolluik Hor

  Alutech Rolluik Hor

  Alutech rolluik hor; Een topkwaliteit rolluik ho...

  De speciale rolluiken die wij aanbieden zijn leverbaar voor verschillende toepassingen en omstandigheden. Deze rolluiken zijn ontworpen met extra functies en eigenschappen die ervoor zorgen dat ze duurzamer, veiliger en energiezuiniger zijn dan de standaard rolluiken.

  Extra sterke rolluiken

  Een van de opties die beschikbaar zijn in deze categorie zijn rolluiken met extra stevige lamellen. Deze lamellen zijn speciaal ontworpen om extra bescherming te bieden tegen inbraakpogingen en externe invloeden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een sterke en veilige barrière voor jouw woning of bedrijf.

  Rolluiken met structuurlak

  Een andere optie zijn rolluiken met structuurlak. Deze rolluiken hebben een speciale coating die niet alleen zorgt voor een mooie afwerking, maar ook een extra bescherming biedt tegen weersinvloeden. Hierdoor zijn deze rolluiken zeer geschikt voor gebruik in gebieden met extreme weersomstandigheden, zoals regen of wind.

  Rolluiken met een hor

  Een andere soort rolluik die we aanbieden zijn rolluiken met een hor. Deze rolluiken zijn uitgerust met een ingebouwd hor, waardoor je kunt genieten van frisse lucht zonder insecten binnen te laten. Dit is vooral handig in de warmere maanden wanneer je jouw ramen open wilt houden voor ventilatie.

  LowEmission rolluiken

  LowEmission rolluiken zijn energiezuinige rolluiken met thermische coating. Deze rolluiken zijn speciaal ontworpen om warmteverlies in de winter en warmtewinst in de zomer te verminderen. Hierdoor kunt u besparen op uw energierekening en tegelijkertijd uw woning comfortabel houden.

  Kortom, in deze categorie bieden we verschillende opties aan die jouw woning of bedrijf veiliger, duurzamer en energiezuiniger maken. Of je nu op zoek bent naar extra bescherming, een mooie afwerking, frisse lucht of energiebesparing, er is altijd een rolluik dat past bij jouw behoeften en voorkeuren.

  Manage cookies