Sluiten

Categorieën

Filters

  Brel Home Hub-03

  €139,95

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  De Brel Hub-03 maakt het mogelijk om zowel de Brel als Faher Bi-directionele motoren te bedienen met Apple iOS of Android via je smartphone en of tablet. Tevens is de Brel Home Wifi Hub compatibel met Google Home, Alexa van Amazon Echo of Siri van Apple.... Toon meer
  • Kom langs in onze showroom
  • Zonwering gratis geleverd in Nederland & België
  • Vraag een gratis lamel of screendoek sample aan
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours

  Productomschrijving

  De Brel Hub-03 maakt het mogelijk om zowel de Brel als Faher Bi-directionele motoren te bedienen met Apple iOS of Android via je smartphone en of tablet. Tevens is de Brel Home Wifi Hub compatibel met Google Home, Alexa van Amazon Echo of Siri van Apple.

  Het eenvoudig bedienen van je binnen of buiten zonwering is nog nooit zo makkelijk geweest. Creëer eenvoudig je persoonlijke scenario (maximaal 20) en programmeer bijvoorbeeld bij het ondergaan van de zon dat de verlichting aan zal gaan en de rolluiken sluiten. Of wordt je graag wakker met het ochtendzon? Laat je zonweringen in de ochtend (maximaal 20 timer scenario) naar boven en geniet direct van het eerste daglicht.

  De Wifi Hub-03 is tot slot toe te passen op maar liefs 30 motoren en wordt inclusief USB kabel en adapter geleverd. Door de compacte afmeting van slechts 7,5 centimeter plaats je de Hub-03 vrijwel in elke ruimte. De aansluiting betreft via USB-C & UTP PoE poort met internet 2.4 Ghz Wifi & Ethernet frequentie 433.92 Mhz.

  Toon meer

  Manage cookies