Sluiten

Categorieën

Filters

  Rolluiken lamellen

  In ons aanbod vind je allerlei rolluik lamellen. Je kunt deze rolluik lamellen natuurlijk bestellen met een complete rolluik. Maar ook kun je ervoor te kiezen om losse lamellen te bestellen. Dit is ideaal als je niet je complete rolluik wilt vervangen, maar alleen de rolluik lamellen. Helaas is het wel niet mogelijk om de rolluik lamellen online te bestellen via onze webwinkel. Je kunt rolluik lamellen bij ons bestellen per e-mail, telefoon of in onze showroom. Wanneer je de maten doorgeeft aan ons, maken we graag een offerte op maat voor je.

  Rolluiken banner

  Rolluik lamellen: verschillende types

  Er zijn verschillende types rolluik lamellen leverbaar. Dus wanneer je een bestaande rolluik hebt en de lamellen wilt vervangen, is het van belang om te weten welke rolluik je hebt hangen. Wanneer je bijvoorbeeld een Heroal rolluik HR37 hebt, heb je ook echt de HR37 lamel nodig in je rolluik. Wanneer je niet zeker weet wat voor type rolluik jij hebt, kun je even een foto naar ons sturen, misschien kunnen wij herleiden welke rolluik type jij hebt. Wanneer je in de buurt van Venlo bent, kun je natuurlijk ook onze showroom bezoeken en een lamel meenemen, zodat wij het even kunnen bekijken. Welke rolluik lamellen ga jij bestellen op Rolluiken33.nl.?

  Proefstuk

  Wil jij rolluik lamellen langs elkaar leggen om ze te vergelijken? Wij sturen kosteloos proefstukken van lamellen naar onze klanten. Vraag online om een gratis proefstuk en binnen een aantal werkdagen krijg je deze thuis geleverd. Natuurlijk kun je ook onze showroom bezoeken waar we proefstukken van lamellen hebben gepresenteerd die je dan ook kunt bekijken. Welke rolluik lamellen ga jij bestellen op Rolluiken33.nl? Bekijk ons aanbod direct online of kies ervoor om onze showroom te bezoeken. Wij zijn gevestigd in Venlo en zijn 6 dagen per week te bezoeken zonder een afspraak. Twijfel dus niet langer en bezoek onze showroom, de koffie staat al voor je klaar!  Tip: In onze showroom kun je ook andere producten zoals rolpoorten, screens of knikarmschermen bekijken.

  Manage cookies