Sluiten

Categorieën

Filters

  Screens buiten

  Wil jij screens buiten bestellen? Bekijk direct ons aanbod online. Wij bieden topkwaliteit screens buiten tegen scherpe prijzen. Wil je onze prijzen vergelijken? Je krijgt direct een prijs te zien wanneer je jouw maten invoert. Nadat je de maten invoert kun je in de vervolgstappen een kleur of vorm kiezen. Weet jij al welke screens buiten jij gaat toepassen? Bekijk direct ons compleet aanbod online en kies een screen. Klik hieronder op de banner om al onze screens direct te bekijken en de kosten screens te berekenen.

  Screens prijzen banner

  Screens buiten? Je kunt kiezen uit allerlei doekkleuren!

  Screens buiten zijn in allerlei doekkleuren leverbaar. Daarom zijn de zonscreens ook steeds populairder aan het worden. Je kunt kiezen uit een gewenste doekkleur wat er veel moderner uitziet dan bijvoorbeeld rolluik lamellen. De screens buiten zijn ook in drie verschillende lichtdoorlatendheid doeken leverbaar. Je kunt kiezen uit 0%, 3% of 5% lichtdoorlatendheid doeken. Bekijk al de doeken die er leverbaar zijn en kies een gewenste doek die past bij jouw woning! Wil jij de doeken bekijken? Kom langs in onze showroom waar je de doeken kunt bekijken. Onze showroom te ver of heb je simpelweg geen zin om langs te komen? Geen probleem! Vraag om een gratis proefstuk en je krijgt geheel gratis een deel van een screendoek thuis gestuurd!

  Screens buiten zijn de moderne buitenzonwering

  Screens buiten zijn de moderne keuze wanneer het gaat om buitenzonwering. De screens buiten hebben - i.t.t. de rolluiken - een doek i.p.v. lamellen en de kast van de screen is ook een stuk kleiner dan die van de rolluiken. De rolluiken stralen hierdoor een strakke en luxueuze uitstraling uit die je met geen ander product kunt vergelijken. De screens buiten zijn leverbaar in verschillende maten en zijn dus ook toe te passen op grotere ramen. De screens buiten zijn leverbaar tot maar liefst een breedte van 6 meter. Ga jij binnenkort kiezen voor zonnescreens van Rolluiken33.nl? Bekijk online de mogelijkheden en ga jouw prijs berekenen.

  Bezoek de showroom

  Je kunt uiteraard een gratis proefstuk aanvragen, maar wij raden je aan om de showroom te bezoeken als dit mogelijk voor je is. In onze showroom kunnen we je optimaal op maat adviseren en helpen met het kiezen van de juiste screens ramen buiten. Daarnaast wanneer je een doek ziet in de complete screen, is het toch net wat anders dan alleen een klein sample van de doek. Onze showroom is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week geopend. Je hoeft geen afspraak te maken, je kunt gewoon naar binnenlopen! Naast de screens buiten, kun je ook rolluiken, knikarmschermen nog veel meer andere buitenzonwering bekijken!

  Manage cookies