Sluiten

Categorieën

Filters

  Ritsscreen? Direct je prijs op Rolluiken33.nl

  Zoek jij naar een ritsscreen? Twijfel niet om ons aanbod van de ritsscreens te bekijken. Wij bieden de allerbeste kwaliteit, jarenlange garanties en goedkope ritsscreens aan. Online kun je direct de ritsscreen prijzen berekenen door jouw maten in te vullen. Nadat je jouw afmetingen hebt ingetikt kun je ook nog kiezen voor een doek type, doek kleur, geleiders, kast vorm en nog veel meer. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, heb je jouw ritsscreen naar wens opgesteld! Je kunt ook kiezen voor een ritsscreen elektrisch met schakelaar of afstandsbediening. Ga direct samenstellen door hieronder op de banner te klikken.

  Screens prijzen banner

  Wat zijn ritsscreens?

  Wat zijn ritsscreens precies? Ritsscreens buiten wordt ook wel een windvaste screen genoemd en zijn screens die volledig windvast zijn. Verder is het een screen die insectwerend en licht afsluitend is. De screendoek wordt vastgeritst aan de zijgeleiders en zit hierdoor compleet vast. Bij de standaard screen gebeurd dit niet en zit de doek los van de zijgeleiders. Ga jij kiezen voor de ritsscreens of kies jij toch een standaard screen? Laat je adviseren en informeren over de mogelijkheden door ons. Wij kijken graag samen naar jouw situatie en adviseren je graag over de juiste toepassing. Je kunt de ritsscreens (oftewel zipscreen) ook bekijken in onze showroom waar wij allerlei types hebben gepresenteerd.

  Waarom een ritsscreen?

  Een ritsscreen is vooral erg handig wanneer je een grote screen nodig hebt. Wanneer een screens nogal van een groot formaat is, kan het zo zijn dat deze bij hoge windsnelheden gaat wapperen. Dit kan een hoop overlast en een gescheurde doek veroorzaken. Dit wil je natuurlijk niet en daarom is een ritsscreen ideaal. Wij raden je aan om een ritsscreen toe te passen bij screens die 2,5 meter of breder zijn. Verder zorgt een ritsscreen ook voor een strak eindresultaat en is het compleet insectwerend. Ga jij een ritsscreen kopen? Bereken de prijs van zowel de ritsscreen als de screen en vergelijk ze met elkaar, welke type ga jij binnenkort kiezen?

  Inmeten & Monteren

  Je kunt jouw ritsscreen ook laten inmeten en monteren door een van de montageteams waarmee wij samenwerken. Wij werken samen met verschillende teams door heel het land, zo monteren wij ook door heel het land. Je kunt jouw ritsscreen direct online bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om eerst jouw situatie laten inmeten, zodat wij een offerte op maat voor je kunnen maken inclusief de montagekosten. Wanneer je zelf jouw rolluiken, screens of windvaste screens wilt gaan inmeten en monteren, hebben we handige handleidingen waarmee je kunt inmeten als zowel monteren. Ga jij binnenkort zelf de screens monteren of laat je dit doen door montageteams?

  Manage cookies