Sluiten

Categorieën

Filters

  Retourneren

  Je hebt de mogelijkheid om af te zien van jouw online aankopen en de producten na ontvangst weer retour te sturen, mits dit producten zijn die niet voor je op maat gemaakt zijn. Het overgroot deel van ons assortiment wordt op maat voor je gemaakt. Voor deze producten vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand. De bestelling is definitief nadat een succesvolle (aan)betaling is gedaan.

  Voor alle andere producten die niet onder maatwerk vallen, heb je recht om binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgave van een reden de overeenkomst te herroepen.

  Heb je een niet-maatwerk product die je wilt retourneren? Print als eerst het retourformulier uit. Vul het formulier compleet in en voeg deze toe aan jouw retour. De wijze waarop jij het product terug wilt brengen, is naar eigen wens. Je kunt ervoor kiezen om deze af te geven in onze showroom, of doormiddel van een koerierdienst terug te sturen.


  Retouradres:
  Store33 B.V.
  Broeklaan 22
  5931KR Tegelen (gemeente Venlo)

  Wanneer jouw retour bij ons aankomt gaan we deze verwerken. Binnen 1-2 werkdagen krijg je van ons bericht omtrent het retour.

  Manage cookies