Sluiten

Categorieën

Filters

  Somfy Izymo IO Zender

  €64,95

  Levertijd: 5-8 werkdagen

  Met de Somfy Izymo Zender IO kan je eenvoudig je bestaande schakelaar veranderen in een Somfy afstandsbediening. Plaats de Izymo Zender IO achter de bestaande schakelaar en je kan hiermee je verlichting, rolluik, zonwering of screen bedienen. Tevens te ge... Toon meer
  • Kom langs in onze showroom
  • Zonwering gratis geleverd in Nederland & België
  • Vraag een gratis lamel of screendoek sample aan
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours

  Productomschrijving

  Met de Somfy Izymo Zender IO kan je eenvoudig je bestaande schakelaar veranderen in een Somfy afstandsbediening. Plaats de Izymo Zender IO achter de bestaande schakelaar en je kan hiermee je verlichting, rolluik, zonwering of screen bedienen. Tevens te gebruiken als TaHoma scenario speler, in combinatie met een puls-schakelaar.

  Somfy is een wereldwijd opererende, maar vooral ook een internationaal toonaangevende fabrikant van motoren en bedieningsapparatuur voor rolluiken, zonwering en overige raamdecoratie mogelijkheden. Met in totaal meer dan 5500 mensen, waarvan 60 werkzaam vanuit de Somfy vestiging in hoofddorp, wordt dag en nacht gewerkt aan het optimaliseren van jouw comfort en privacy! Soms is het simpelweg heerlijk om de buitenwereld even helemaal buiten te sluiten en de producten van Somfy helpen hierbij! Met een elektrische rolluikenbediening van Somfy laat je jouw rolluiken geluidloos omlaag glijden.

  Toon meer

  Manage cookies