Sluiten

Categorieën

Filters

  Somfy KeyGo IO 4 kanaals

  €73,95

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  De KeyGo IO sleutelafstandsbediening is ideaal te combineren waneer je een garagepoort of rolpoort hebt. De afstandsbediening is uitsluitend te combineren met Somfy IO motoren. Je kunt maximaal 4 kanalen oftewel motoren op de sleutelafstandsbediening prog... Toon meer
  • Kom langs in onze showroom
  • Zonwering gratis geleverd in Nederland & België
  • Vraag een gratis lamel of screendoek sample aan
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours

  Productomschrijving

  De KeyGo IO sleutelafstandsbediening is ideaal te combineren waneer je een garagepoort of rolpoort hebt. De afstandsbediening is uitsluitend te combineren met Somfy IO motoren. Je kunt maximaal 4 kanalen oftewel motoren op de sleutelafstandsbediening programmeren. Let op: indien je geen standaard Situo IO afstandsbediening in het bezit hebt dien je deze erbij te bestellen. Je kunt namelijk alleen met een afstandsbediening de sleutelafstandsbediening programmeren oftewel door kopiëren.

  Somfy is een wereldwijd opererende, maar vooral ook een internationaal toonaangevende fabrikant van motoren en bedieningsapparatuur voor rolluiken, zonwering en overige raamdecoratie mogelijkheden. Met in totaal meer dan 5500 mensen, waarvan 60 werkzaam vanuit de Somfy vestiging in hoofddorp, wordt dag en nacht gewerkt aan het optimaliseren van jouw comfort en privacy! Soms is het simpelweg heerlijk om de buitenwereld even helemaal buiten te sluiten en de producten van Somfy helpen hierbij! Met een elektrische rolluikenbediening van Somfy laat je jouw rolluiken geluidloos omlaag glijden.

  Toon meer

  Specificaties

  Producttype
  Afstandsbediening
  Merk
  Somfy
  Toepassing
  Draadloze bediening zonwering
  Geschikt voor
  IO ontvangers (los of in buismotor)
  Aantal kanalen
  4 kanalen
  Bereik
  200 meter in open ruimte
  Beschermingsklasse
  IP40
  Fabrieksgarantie
  5 jaar
  Keurmerk
  CE

  Toon meer

  Manage cookies