Sluiten

Categorieën

Filters

  Somfy IO? Bestel op Rolluiken33.nl

  De Somfy IO lijn is de nieuwste technologie van het bedienen van jouw elektrische zonwering. Somfy IO wordt gezien als de vervangen van de voorgaande Somfy RTS ontwikkeling. Somfy IO is uniek omdat je deze eenvoudig kunt koppelen met het internet en omdat de Somfy IO technologie je feedback geeft. Wij leggen je graag wat meer uit over de Somfy IO lijn. Bekijk ons aanbod van de verschillende Somfy IO producten direct online en stel jouw gewenste zonwering op maat compleet naar wens samen.  

  Somfy IO: Hoe zit het precies?

  Somfy IO is een nieuwe technologie die is ontwikkeld door Somfy en de markt heeft overgenomen. Somfy IO wordt uitgelegd als een systeem dat feedback geeft. Wat houdt dat in? Dit betekent dat jouw zonwering (of ander product) dat is voorzien is van Somfy IO jou een antwoord geeft wanneer jij het een opdracht geeft. Stel dat je 12 rolluiken door heel jouw woning hebt. Je kiest ervoor om deze allemaal omlaag te halen met jouw afstandsbediening. Wanneer dit geslaagd is, krijg je een bericht op jouw bediening dat aangeeft dat het proces wel of niet geslaagd is. Voorgaand met een RTS motor was dit niet mogelijk, en wist je niet of een rolluik verhinderd werd door een object of andere problemen waren ontstaan.

  Aanvullende informatie? Wij helpen je graag

  Heb je vragen die niet door ons zijn beantwoord op deze pagina of in de product pagina van een specifieke Somfy IO afstandsbediening of motor? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag met al je vragen die je hebt over Somfy IO. Daarnaast kun je zelf de Somfy IO techniek bekijken in onze showroom waar we een aantal zonwering producten hebben gepresenteerd. Verder is het ook aan te raden om onze showroom te bezoeken wanneer je persoonlijk advies wilt. Ook stellen we graag een offerte op maat voor je op. Ga jij binnenkort kiezen voor een Somfy IO motor? Twijfel niet langer, bekijk ons compleet aanbod van o.a. buismotoren, afstandsbedieningen, schakelaars en maak een keuze!

  Manage cookies