Sluiten

Categorieën

Filters
  Donderdag 11 Januari 2024

  Nieuw! De openslaande garagedeuren van Hörmann

  Sinds het nieuwe jaar hebben we nieuwe garagedeuren in ons assortiment, namelijk de openslaande garagedeuren van Hörmann. Hörmann is de grootste deurenfabrikant van Duitsland en staat in de top 3 van 's werelds grootste deurenfabrikanten. Het gerenommeerde merk staat al tientallen jaren bekend als een betrouwbaar merk dat kwaliteit levert. De openslaande garagedeuren die wij van Hörmann aanbieden, zijn hier een uitstekend voorbeeld van. De deuren zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium en staal, zijn gevuld met dubbelwandig volschuim polyurethaan en hebben 10 jaar fabrieksgarantie. Hieronder vertellen we je wat meer over de verschillende typen deuren.

  De openslaande garagedeuren Hörmann NT60-2

  Het basismodel van de openslaande garagedeuren is de Hörmann NT60-2. Deze garagedeuren zijn zeer eenvoudig te monteren en worden als een compleet kant-en-klaar bouwpakket geleverd. Met behulp van de handleiding kun je de deur snel en eenvoudig samenstellen. Verder zijn de deuren duurzaam, ruimte- en energiebesparend, onderhoudsarm en krasbestendig. De NT60-2 heeft een bouwdiepte van 60 millimeter, is leverbaar met een standaard slot of een 3-puntsluiting met Politiekeurmerk, en is verkrijgbaar tot maar liefst 3 meter breed. In slechts 7 eenvoudige stappen kun je deze openslaande garagedeuren - compleet op maat - bestellen. Bekijk hier direct de openslaande garagedeuren Hörmann NT60-2.

  De openslaande garagedeuren Hörmann NT80-2

  In tegenstelling tot de NT60-2 zijn de openslaande garagedeuren Hörmann NT80-2 thermisch geïsoleerd. Deze deuren hebben een thermische isolatiewaarde van 1,4W (m2-K). Standaard is de deur voorzien van een slot met 5-voudige vergrendeling, SKG*** met het Politiekeurmerk PKVW, een schuifgrendel in de standvleugel en een roestvrijstalen veiligheidspen in de omraming. De NT80-2 is ook geheel naar wens online samen te stellen. De deuren zijn leverbaar tot een breedte van 2,60 meter, je kunt kiezen uit een gewenste oppervlakte, de kleuren van de deur en nog veel meer. Wacht niet langer en bekijk de openslaande garagedeuren Hörmann NT80-2 direct online!

  Laat je adviseren!

  Heb je advies of meer informatie nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij nieuwe openslaande garagedeuren kunnen veel vragen ontstaan en daar wil je natuurlijk een antwoord op. Daarom kun je ons telefonisch, per e-mail of in de showroom al je vragen stellen over de openslaande garagedeuren. Heb je vragen over het inmeten of monteren? Bekijk dan eerst onze meet- en montage-instructies. Deze instructies leggen stapsgewijs uit hoe je de deuren moet inmeten of monteren. Als je er toch niet uitkomt, helpen we je graag! De showroom is 6 dagen (maandag t/m zaterdag) per week geopend, en onze klantenservice is telefonisch ook van maandag tot en met zaterdag te bereiken.

  Recente artikelen

  Manage cookies