Sluiten

Categorieën

Filters

  Advies nodig?

  Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag!

  Contacteer ons

  Zonneschermen

  Wil jij een zonnescherm bestellen? Doe dit eenvoudig en snel via onze webwinkel. Wij bieden topkwaliteit zonneschermen waar je uit kunt kiezen tegen scherpe prijzen. Wij hebben allerlei zonneschermen in onze collectie zoals knikarmschermen, markiezen, zon Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  9 Producten
  Knikarmscherm Monobloc

  Knikarmscherm Monobloc

  Een knikarmscherm Monobloc; Topkwaliteit voor ee...
  Leverbaar
  Knikarmscherm Formosa Extra Volant

  Knikarmscherm Formosa Extra Volant

  Een knikarmscherm Formosa extra volant; Topkwali...
  Leverbaar
  Knikarmscherm Capri Semi Cassette

  Knikarmscherm Capri Semi Cassette

  Een knikarmscherm van Capri op maat; Topkwalitei...
  Leverbaar
  Knikarmscherm Dimo

  Knikarmscherm Dimo

  Een knikarmscherm Dimo; Topkwaliteit voor een sc...
  Leverbaar
  Knikarmscherm Formosa

  Knikarmscherm Formosa

  Een knikarmscherm Formosa; Topkwaliteit voor een...
  Leverbaar
  Knikarmscherm Retta

  Knikarmscherm Retta

  Een knikarmscherm Retta; Topkwaliteit voor een s...
  Leverbaar
  Knikarmscherm Marsala

  Knikarmscherm Marsala

  Knikarmscherm Marsala: De Marsala onderscheidt z...
  Leverbaar
  Markies aluminium

  Markies aluminium

  Een markies van Rolluiken33.nl is vervaardigd ui...
  Markies hout

  Markies hout

  Een markies van Rolluiken33.nl is vervaardigd ui...

  Wil jij een zonnescherm bestellen? Doe dit eenvoudig en snel via onze webwinkel. Wij bieden topkwaliteit zonneschermen tegen scherpe prijzen waaruit je kunt kiezen. Wij hebben allerlei zonneschermen in onze collectie, zoals knikarmschermen, markiezen, zonneluifels, enzovoorts. Bekijk de leverbare zonneschermen hierboven en kies een zonnescherm naar wens. Hulp nodig? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste zonnescherm. Bekijk ons aanbod direct online of neem anders contact op met onze klantenservice voor advies op maat.

  Optimaal genieten in de zomer

  Een zonnescherm wordt gebruikt om de zon te weren. De zomerdagen worden elk jaar warmer en je wilt natuurlijk zorgeloos genieten op jouw terras. Met een zonnescherm creëer je schaduw op je terras, waardoor de temperatuur onder het terras aanzienlijk lager wordt. De knikarm zonneschermen die wij aanbieden, zijn ideaal voor het terras. Wanneer je zonwering voor het raam wilt, kun je kiezen voor onze markiezen. Deze type zonneschermen zorgen ervoor dat de zon niet de hele dag naar binnen schijnt, waardoor het binnenshuis de hele dag door aangenaam koel blijft. Ga jij een zonnescherm bestellen bij Rolluiken33.nl?

  Voordelen van een zonnescherm

  Zoals hierboven aangegeven, is een zonnescherm ideaal als zonwering. Maar de verschillende typen zonneschermen hebben nog veel meer voordelen. Hier zetten we ze voor je op een rijtje!

  Knikarmschermen

  - Ruimtebesparend
  Een knikarmscherm valt haast niet op. Wanneer je het scherm niet gebruikt, gaat het doek terug de cassette in en is alleen de cassette nog zichtbaar. Als je bijvoorbeeld kiest voor een terrasoverkapping, is het net alsof je een extra tuinkamer hebt en kun je het scherm niet laten 'verdwijnen'.

  - Zelf de schaduw bepalen
  Een knikarmscherm op maat is leverbaar tot een uitval van 3 meter, maar je hoeft het scherm niet tot deze maximale uitval uit te vouwen. Je kunt zelf bepalen tot waar je het scherm wilt laten komen en wanneer je het wel of niet wilt gebruiken.

  - Bediening met afstandsbediening
  Je kunt het knikarmscherm bedienen met een afstandsbediening die bij ons verkrijgbaar is. Bij grotere knikarmschermen kan het met de hand bedienen nogal zwaar zijn. Je kunt kiezen voor een huismerk of Somfy motor en afstandsbediening.

  - Geen ruimteverlies
  Een ander voordeel van een knikarmscherm is dat het doek bijna recht (horizontaal) uitgeklapt kan worden. Hierdoor verlies je geen ruimte in de tuin en krijg je een minimalistische uitstraling.

  Markiezen

  - Klassieke uitstraling
  Markiezen hebben een unieke en klassieke uitstraling. De zonwering loopt met een boog naar beneden en geen enkel ander type zonwering heeft dit. De klassieke uitstraling geeft het scherm een luxe touch.

  - Zonwering voor- en zijkant
  Markiezen zorgen voor de juiste zonwering aan de voor- en zijkant. De boog zorgt ervoor dat een volledig raam of gevel beschermd is tegen de zon.

  - Bediening met afstandsbediening
  Je kunt ervoor kiezen om de markies met een afstandsbediening te bedienen. Net als bij de knikarmschermen kun je kiezen voor een Somfy of huismerk motor en afstandsbediening.

  Zonnescherm op maat

  Wanneer je een zonnescherm op maat wilt bestellen, kun je dit eenvoudig en snel online doen! Op onze webwinkel kun je jouw maten invoeren en je krijgt meteen de prijs van jouw zonnescherm op maat te zien. Onze handige prijscalculator berekent dit direct voor je. Daarnaast kun je ook de gewenste doekkleur en bedieningsopties kiezen. Als je jouw complete zonnescherm hebt samengesteld, kun je deze direct online bestellen. Voeg het zonnescherm op maat toe aan de winkelmand en begin met afrekenen. Ga jij binnenkort jouw zonnescherm online bestellen of wil je het liever in onze showroom op maat bestellen?

  Bezoek de showroom

  Voor optimaal advies op maat over een geschikt zonnescherm kun je direct langskomen in onze showroom. Onze medewerkers informeren en adviseren je graag over de leverbare zonneschermen, zodat we je kunnen helpen met het kiezen van het juiste zonnescherm op maat. Onze showroom in Venlo is 6 dagen per week te bezoeken. We hebben allerlei zonneschermen gepresenteerd, zodat je deze direct kunt bekijken. Ook andere zonwering, zoals rolluiken en screens, kun je bij ons vinden. Weet jij al welk type zonnescherm je binnenkort gaat bestellen? Bekijk ons aanbod direct en maak een keuze!

  Manage cookies