Sluiten

Categorieën

Filters

  Automatische rolluiken bij Rolluiken33.nl!

  Automatische rolluiken; geniet jij ook het liefst van optimaal gemak? Automatische rolluiken oftewel elektronische rolluiken zijn de afgelopen jaren sterk toegenomen. De ontwikkeling in rolluiken motoren en de bijbehorende afstandsbedieningen maken automatische rolluiken onmisbaar voor je woning of kantoorruimte tegenwoordig. Ga jij deze rolluiken kopen en plaatsen? Klik hieronder op de banner en ga rolluiken prijzen berekenen!

  Rolluiken banner

  Kies voor gemak met automatische rolluiken!

  Automatische rolluiken zijn verkrijgbaar met diverse motoren met schakelbediening of bediening met afstandsbediening. De consument wil graag heden ten dagen zo eenvoudig mogelijk zijn elektronische apparatuur bedienen, zo ook zijn rolluiken. Zo stel je door middel van een tijdsklok op de afstandsbediening de gewenste openingstijd en sluitingstijd van je automatische rolluiken in. Je rolluiken gaan vervolgens bijvoorbeeld elke dag om 07:35 uur open en sluiten automatisch om 19:35 uur. Stel zodoende je automatische rolluiken in per seizoen (winter/zomer tijd). Het is zelfs mogelijk door middel van een apart Heroal rolluik met Homecontrol motor en bedieningspaneel om je automatische rolluiken te bedienen of in te stellen met behulp van je iPad of iPhone.

  Super voordelig bij Rolluiken33.nl!

  Vaak denkt de consument bij automatische rolluiken dat hiervoor speciale typen rolluiken dienen te worden gekozen. Echter tegenwoordig, door de ontwikkeling in de motoren, passen de motoren in dezelfde omkastingafmeting als bij een handmatig rolluik.

  Automatische rolluiken zijn het optimale genot van luxe, maar bij Rolluiken33 zijn de automatische rolluiken tegen aantrekkelijke rolluik prijzen verkrijgbaar. Bij ons vindt je de goedkoopste rolluiken. Automatische rolluiken zijn ideaal om met elkaar te combineren. Zo stel je op de afstandsbediening in welk rolluik op welk tijdstip open of dichtgaat. Het is zelfs mogelijk om 15 automatische rolluiken tegelijkertijd te bedienen! Geniet en bedien jij binnenkort ook je eigen automatische rolluiken?

  Heb je gekozen om rolluiken te gaan toepassen dan heb je natuurlijk langs de tal van mogelijke kleuren ook de optie op welke wijze je de rolluiken gaat bedienen. Automatische rolluiken zijn verreweg de meest gekozen rolluiken tegenwoordig. Vroeger nam men voornamelijk handmatige rolluiken, waarbij de grotere afmeting rolluiken de bediening (met de hand) veelal zwaar is. Tegenwoordig willen we allen graag voorzien worden van het makkelijkste en snelste comfort waarbij de ontwikkeling in automatische rolluiken in een stroomversnelling is geraakt. Niet alleen de technologie is verbetert maar tevens ook de prijsstelling, waardoor het verschil tussen een handmatige of automatisch rolluik vrij klein is geworden.

  Als prijsvoorbeeld nemen we een rolluik van 160 centimeter breed x 210 centimeter hoog waarbij de prijs van een handmatig rolluik €227,- incl. BTW bedraagt en het automatisch rolluik €287,- incl. BTW bedraagt. Uiteraard is het prijsverschil aanwezig tussen een handmatig en automatisch rolluik, echter wijze wij graag de consument op het feit dat mocht je 20 jaar lang van de rolluiken gaan genieten een overweging om iedere dag het rolluik tweemaal te bedienen met de hand of voor slechts een "minimaal" verschil te kiezen voor een automatisch rolluik. Kortom een prijsverschil van slechts €3,- per jaar is de moeite waard om te overwegen en toch te kiezen voor de automatische rolluiken.

  Automatische rolluiken zijn op te splitsen in twee categorieën; de automatische rolluiken met een wandschakelaar of de automatische rolluiken met de werking door middel van een bijbehorende afstandsbediening. Indien je de keuze maakt om automatische rolluiken te bestellen heb je namelijk tal van keuzes omtrent de bediening van je rolluik.

  Bij de keuze van een wandschakelaar heb je bijvoorbeeld de mogelijkheden om een opbouw/inbouw draaischakelaar of een opbouw/inbouw drukschakelaar toe te passen. Bij de keuze van automatische rolluiken met een afstandsbediening heb je de mogelijkheid om een afstandsbediening per automatisch rolluik toe te passen of je combineert meerdere rolluiken, aanwezige screens, knikarmscherm of rolpoort door middel van een meervoudig kanaal afstandsbediening van bijvoorbeeld 5 kanalen oftewel automatische rolluiken.

  Heb je uiteindelijk het besluit genomen om automatische rolluiken met afstandsbediening toe te passen, heb je vervolgens de keuze uit diverse motoren voor het automatisch rolluik. Niet alleen het merk voor de rolluik motoren is divers ook de functionaliteiten van de rolluik motoren is oneindig. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je automatische rolluiken te voorzien van een motor welke zo is geprogrammeerd dat deze afslaat bij elke tegendruk en bijvoorbeeld tezamen met alle overige aanwezige rolluiken op een bepaald tijdstip naar onderen gaan of naar boven, zonder dat je hiervoor iets hoeft te doen of aan hoeft te denken. Automatische rolluiken, jij wilt ze toch ook?

  Mocht je rolluiken willen gaan bestellen, maar kom je er bij het inmeten achter dat je kozijnen of uiteindelijk je rolluiken geen aanslag oftewel vensterbank hebben. Niet getreurd ook bij Rolluiken33 hebben we de juiste bijbehorende aanslagprofielen oftewel vensterbanken voor je aluminium rolluiken. Verder kun je ook kiezen voor de juiste rolluikkast zodat deze precies past op je kozijn of tegen de muur. Je kunt de rolluiken laten plaatsen door een van onze monteurs. Kom onze showroom bezoeken waar je ons aanbod kunt bekijken. Onze rolluiken Limburg showroom is 6 dagen per week geopend. De showroom rolluiken in Venlo is nogal centraal gelegen in Limburg en is dus ook voor de rolluiken Weert of rolluiken Roermond klant goed te bezoeken.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »