Sluiten

Categorieën

Filters

  Opbouw rolluiken online op Rolluiken33.nl

  Opbouw rolluiken; Heb jij ook een opbouwrolluik nodig? Dan ben je bij Rolluiken33 aan het juiste adres! Rolluiken bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Opbouwrolluiken worden ook wel opzetrolluiken genoemd. De geleiders en de omkasting van worden hierbij namelijk op de gevel gemonteerd. Door de keuze van opbouwrolluiken beperk je tevens de koudebrug en geluids-bruggen. Opbouw rolluiken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen omtrent de omkasting en of geleiders. Wil jij weten wat de kosten rolluiken opbouw zijn? Klik hieronder dan op shop nu!

  Rolluiken banner

  Opbouw rolluiken in alle soorten en maten!

  Elk type opbouwrolluik heeft zijn eigen lameldikte en type omkasting. Bekijk daarom altijd vooraf welke ruimte je hebt voor het toepassen hiervan. Heb je bijvoorbeeld 12,5 centimeter inbouwruimte voor de omkasting van het opbouwrolluik, dan zijn wellicht niet alle typen rolluiken mogelijk. De hoogte van de omkasting is echter wel afhankelijk van de hoogte. Deze bepaalt uiteindelijk hoe hoog de omkasting van je opbouwrolluiken wordt. Echter heeft ieder rolluiken merk zijn eigen typen in het assortiment met de daar bijbehorende omkasting. Zo is het wellicht mogelijk dat je benodigde hoogte en gewenste omkasting afmeting wel mogelijk is bij de rolluiken van Heroal, maar niet voorkomen in het assortiment rolluiken van Verano of andersom. De lameldikte van de de aluminium rolluiken bepalen uiteindelijk hoe hoog de afmeting van de omkasting zal worden, oftewel hoeveel lamellen er in de omkasting passen.

  Vraag naar advies op maat

  Uiteraard is het ook een stuk van acceptatie indien de omkasting wellicht 1 tot 3 centimeter groter is dan gewenst. Dit is natuurlijk wel afhankelijk per situatie van je woning of kantoorruimte welke opbouw rolluiken bij je passen. Bekijk daarom vooraf per type welke inbouwhoogte de rolluiken hebben. Mocht je nog vragen hebben over rolluiken kopen, laat je dan adviseren door een van onze medewerkers. Welke opbouw rolluik online of in de showroom pas jij binnenkort toe?

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »