Sluiten

Categorieën

Filters

  Rolluiken bestellen? Direct op Rolluiken33.nl

  Rolluiken bestellen kan bij Rolluiken33.nl op verschillende manieren. Je kunt ervoor kiezen om rolluiken te bestellen via onze webwinkel. Online doorloop je alle stappen die nodig zijn en voordat je het weet heb je rolluiken op maat samengesteld en kun je ook rolluiken bestellen door deze in je winkelmand te stoppen en te gaan afrekenen. Rolluiken bestellen is ook mogelijk in onze showroom. Onze showroom is gevestigd in Venlo en onze klantenservice helpt je dan ook graag met het kiezen van de juiste rolluiken.

  Rolluiken banner

  Rolluiken bestellen: Welke rolluik kies jij?

  Wanneer je online naar onze collectie gaat zie je dat je verschillende rolluiken bestellen kunt. Als eerst kun je kiezen voor 2 merken ‘standaard’ rolluiken. Alutech rolluiken of Heroal rolluiken. Vervolgens heb je nog de keuze inbouw rolluiken. De naam vertelt je al wat voor rolluiken dit zijn. Wanneer je kiest voor de inbouw rolluiken, zijn alleen de lamellen zichtbaar. De volgende op de lijst zijn de dakkapel rolluiken. Deze rolluiken zijn speciale voor een dakkapel en hebben een aangepaste kastvorm. Je kunt kiezen voor een Alutech dakkapel rolluik of je kunt kiezen voor een Heroal dakkapel rolluik. Als laatst kun je nog kiezen voor de rolluik deur. Deze rolluik kun je speciaal elektrisch bestellen met een noodbediening. Hiermee kun je met brand (kortsluiting) jouw rolluik toch omhoog halen. Hulp nodig met het rolluiken bestellen? Twijfel dan niet om eens te contacteren, wij helpen je graag.

  Hulp nodig bij rolluiken bestellen?

  Wil jij rolluiken bestellen maar kom je er niet helemaal uit? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideaal rolluik. Onze klantenservice heeft verstand van zaken en kan jouw dan ook optimaal adviseren. Wanneer je het formaat van je rolluik nog niet weet, kun je gebruik maken van onze meet instructies waarmee je het stapsgewijs kunt gaan inmeten. Ook kun je ervoor kiezen om het te laten inmeten door een montage team waarmee we samenwerken. Zij komen de situatie bekijken, inmeten en geven je een offerte voor de montage. Wacht dus niet langer en ga rolluiken bestellen op Rolluiken33.nl!

  Andere zonwering bestellen

  Naast rolluiken bestellen, kun je er ook voor kiezen om andere zonwering bij ons te bestellen. Wij bieden naast rolluiken, ook screens en zonneschermen zoals markiezen en knikarmschermen aan. Deze overige zonweringen worden ook compleet op maat voor je gefabriceerd en zijn allemaal van de beste kwaliteit. Wil jij screens, zonneschermen of rolluiken bestellen, maar heb je nog vragen? Contacteer onze klantenservice telefonisch of kies ervoor om ons te mailen of met ons te chatten.

  Manage cookies