Sluiten

Categorieën

Filters

  Screens kopen

  Wil jij screens kopen? Doe dit direct online via onze webwinkel. Online kun je geheel op maat jouw gewenste screens kopen. Uiteraard is dit niet de enige manier hoe je screens kunt bestellen. Screens kopen kan ook in onze showroom. Bestellen via onze showroom is aan te raden omdat je ook direct de screens kunt bekijken. Daarnaast kun je ook jouw screens laten inmeten door een van onze montageteams, en vervolgens jouw screens kopen met de maten die worden doorgegeven door de monteurs. Hoe ga jij binnenkort screens kopen op Rolluiken33.nl?

  Screens prijzen banner

  Screens kopen? Enorme collectie van screendoeken

  Screens kopen met een screendoek naar keuze is bij ons erg eenvoudig te doen. De omkasting (geleiders en bak) van de screens zijn bij ons leverbaar in 3 standaard kleuren, echter de screendoeken zijn leverbaar in meer dan 100 varianten. De screendoeken zijn leverbaar als lichtdoorlatende doeken, maar je hebt ook verduisterende doeken waar je uit kunt kiezen bij screens kopen. De verduisterende screens zijn vooral erg handig in de slaapkamer. Online hebben we de meest gekozen doeken gepresenteerd. Wanneer je een andere doek wilt bekijken kun je een gratis sample aanvragen of je kunt langskomen in onze showroom om al de screendoeken te bezichtigen.

  Screens kopen en zelf monteren

  Je kunt jouw screens kopen en vervolgens ook zelf jouw screens monteren. Wij hebben handige montagehandleidingen waarmee je stap voor stap jouw maatwerk screens kunt ophangen. Wij raden je zeker aan om gebruik te maken van onze handleiding wanneer je ervoor kiest om zelf jouw screens op te hangen. Stuit je tijdens het montageproces op enige vragen? Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je graag met enige vragen die er ontstaan bij het monteren van jouw screen. Ook voor advies over hoe je het moet aanpakken informeren we je graag. Je kunt onze klantenservice per telefoon, mail of livechat bereiken voor hulp!

  Zonnescreen kopen; wat zijn de voordelen?

  Bij een zonnescreen kopen wil je uiteraard een ding doen: de zon weren! Dat is natuurlijk de grootste voordeel van een zonnescreen kopen. Maar dat is niet de enige reden waarom de zonnescreens zo immens populair zijn. Je kunt uiteraard ook voor andere type buitenzonwering kiezen, echter zijn screens zo populair omdat ze een moderne, mooi uitstraling hebben. In Nederland zie je erg vaak rolluiken, maar de screens maken een opmars en worden dus ook steeds vaker toegepast bij de nieuwbouw woningen. Ga jij zonwering screens kopen of is een rolluik meer iets voor jou? Bekijk allebei de type zonweringen direct gewoon online op onze webwinkel.

  Manage cookies