Sluiten

Categorieën

Filters

  Kies een screendoek op Rolluiken33.nl

  Wil jij een screen bestellen met de juiste screendoek? Twijfel dan niet om eens het aanbod van Sanitair33.nl te bekijken. Wij bieden allerlei doeken met een gewenste lichtdoorlatendheid. Je kunt kiezen voor screendoeken met 0%, 3% of 5% lichtdoorlatendheid. Met meer dan 100 screendoeken is er voor iedereen wel een geschikte screendoek te kiezen. Wil jij eens screendoek in het echt bekijken? Dan is dit ook gewoon mogelijk! Bezoek onze showroom in Venlo waar je alle screendoeken kunt komen bekijken of kies ervoor om jouw screen samenstellen via onze webwinkel.

  Screens prijzen banner

  Blockout screendoek voor optimale privacy

  Wil jij optimale privacy in jouw woning? Kies voor een blockout screendoek. De blockout screendoek zorgt voor 0% lichtdoorlatendheid en je kunt dan ook optimaal genieten van een donkere kamer. De blockout screendoek wordt vaak toegepast voor zonwering screens in de slaapkamer. Geniet van een welverdiende nachtrust zonder irritante lichtinvallen! De blockout screendoeken zijn leverbaar in 6 kleuren. Kies een kleur die past bij de buitenkant van je woning voor een mooi eindresultaat. Wil jij een screendoek in het echt bekijken maar is onze showroom te ver voor jou? Vraag een gratis proefstuk aan via onze gratis sample aanvraag. De screendoek wordt compleet gratis aan huis geleverd! Welke screendoeken van Rolluiken33 ga jij binnenkort bekijken?

  Zonnescreen doek online uitkiezen

  Online kun je ook direct de zonnescreen doek uitkiezen. Bij stap 7 in onze online prijscalculator kun je kiezen voor een doek type zoals de zonwering buiten doek. Wanneer je een type hebt gekozen: Serge blockout (0% lichtdoorlatendheid), Heliosscreen (3% lichtdoorlatendheid) of Copaco (5% lichtdoorlatendheid), kun je vervolgens een gewenste doek kleur kiezen en dan heb je doek voor screens gekozen! Doorloop alle 8 stappen van de prijscalculator direct online en stel jouw screen op maat samen. Kom je er niet helemaal uit of heb je gewoonweg aanvullende informatie nodig? Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren, wij helpen je graag om er uit te komen. Naast screens, kun je ook andere zonwering zoals knikarmschermen, markiezen of rolluiken bij ons bekijken en bestellen! Verder hebben we ook rolpoorten oftewel garage roldeuren in ons aanbod. Bekijk ook de zonneschermdoek in ons aanbod.

  Manage cookies