Sluiten

Categorieën

Filters

  Zonwering screens bestel je op Rolluiken33.nl

  Ben jij op zoek naar een kwalitatieve screen? Dan heeft Rolluiken33 de zonwering screens waar je naar op zoek bent. De standaard screens verhogen je leefcomfort waarbij je op elk moment van de dag het daglicht kunt regelen binnen je ruimte. De screens zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole. Door hun uitstekende zonreflectie houden de screendoeken 80% van de zonnewarmte buiten en beschermen je interieur tegen verkleuring door schadelijk UV-straling. De screens zijn in diverse omkasting varianten en kleurdoeken te verkrijgen. Je stelt geheel naar wens het screen tezamen.

  Screens prijzen banner

  Waarom zonwering screens?

  Waar bepaalde soorten zonwering lang niet overal kunnen worden geplaatst of vanuit esthetisch perspectief niet wenselijk zijn, zijn screens (zogenaamde vlak hangende zonwering) in veel gevallen een populair alternatief. Screens (oftewel zonnescreens) nemen namelijk weinig ruimte in beslag en vormen als het ware één geheel met de ramen waarbij ze zijn geplaatst. Daarnaast zijn ze op de moeilijkste plaatsen te monteren.

  Het screendoek bestaat uit glasvezeldraden omhult met kunststof. Het screendoek is niet vervormbaar en niet ontvlambaar. Wil je de Copaco screens laten aansluiten bij de sfeer van je huis? De screens zijn fraai van vorm en de doeken zijn verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenprogramma. Zo vindt je altijd een perfect passend doek bij je interieur of bij de architectuur van je woning. Een combinatie van kastkleuren met doekkleuren is mogelijk.

  Binnen de verschillende type screens zijn er drie varianten:

  •  Handbediend
  •  Elektrisch met vaste bedrading en met wandschakelaar
  •  Elektrisch met ingebouwde ontvanger en afstandsbediening

  Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch met afstandsbediening. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte Somfy of Faher elektromotor doet dan het werk. De Somfy motoren zijn de meest bekende motoren van rolluiken. Echter heeft Somfy ook een partner welke de Faher motoren produceert. Somfy noemt deze motoren ook wel hun eigen huismerk, omdat deze Faher motoren met dezelfde technologie en kwaliteit oftewel uit dezelfde groep fabrikanten/partners geproduceerd worden. De Faher motoren hebben dezelfde kwaliteit en garantietijd, maar de prijs van een Faher motor is (afhankelijk per type) 30 tot 50% goedkoper. Bij de keuze van een Faher motor is het noodzakelijk een afstandsbediening uit het assortiment van Faher te nemen. Deze afstandsbedieningen zijn met een moderne uitstraling ontworpen (iPhone design) en zijn tevens aantrekkelijker in prijs ten opzichte van de Telis modellen.

  Manage cookies