Sluiten

Categorieën

Filters

  Zonwering van het merk Somfy op Rolluiken33.nl

  Somfy is een wereldwijd opererende, maar vooral ook een internationaal toonaangevende fabrikant van motoren en bedieningsapparatuur voor rolluiken, zonwering en overige raamdecoratie mogelijkheden. Met in totaal meer dan 5500 mensen, waarvan 60 werkzaam vanuit de Somfy vestiging in hoofddorp, wordt dag en nacht gewerkt aan het optimaliseren van jouw comfort en privacy! Soms is het simpelweg heerlijk om de buitenwereld even helemaal buiten te sluiten en de producten van Somfy helpen hierbij! Met een elektrische rolluikenbediening van Somfy laat je jouw rolluiken geluidloos omlaag glijden.
  Zonnewering ramen banner

  Somfy bediening; Volledige controle

  Somfy bediening staat voor volledige controle. Soms is het simpelweg heerlijk om de buitenwereld even helemaal buiten te sluiten en de producten een Somfy bediening helpt je hierbij! Met een elektrische rolluiken of screens bediening van Somfy laat je jouw rolluiken, screens of zonneschermen zoals knikarmschermen oftewel knikarm zonnescherm geluidloos omlaag glijden. Bekijk hier meer informatie over een Somfy bediening. 

  Somfy bij Rolluiken33; Een topmerk, tegen scherpe prijzen!

  Somfy staat voor topkwaliteit en bij Rolluiken33 ben je gegarandeerd van topkwaliteit tegen de scherpste prijzen. Welke Somfy motor je ook zoekt, wij zorgen dat u deze ontvangt. Mis je een specifiek Somfy product binnen ons online assortiment, neem dan contact met ons op. De kans is groot dat wij jouw van dienst kunnen zijn! Klik hier voor meer informatie over Somfy prijzen.

  Somfy; voor nieuwe maar ook voor uw bestaande rolluiken!

  Uiteraard kun je de nieuwe rolluiken bij Rolluiken33 direct volledig automatisch bedienbaar met een Somfy motor aanschaffen. Maar je kunt ook jouw bestaande rolluiken elektrisch maken. Het snel en vooral ook stil neerdalen en ophalen van je rolluiken met een druk op de knop! Alle soorten rolluiken kunnen gemotoriseerd worden met Somfy, voor elk type rolluiken biedt Somfy een oplossing. In het geval van nieuwbouw, wordt veelal gekozen voor inbouwrolluiken. Een inbouwrolluik is een rolluik dat volledig geïntegreerd wordt binnen de constructie. Hierbij wordt de rolluikkast volledig opgenomen in het metselwerk. Ga jij deze rolluiken op maat bestellen bij Rolluiken33.nl? Bezoek onze rolluiken Limburg showroom waar je rolluiken kunt bekijken. Je kunt kiezen voor screens of rolluiken voor je raam. Je kunt bij ons ook de screens buiten komen bekijken.

  Hoe werkt een Somfy rolluikmotor?

  Een rolluikmotor van Somfy is ingebouwd in een buis. Het rolluik rolt zicht vervolgens op aan de hand van deze buis. De motor wordt gevoed via elektrische 230V stroom, of zelfs middels zonenergie. Je kunt jouw Somfy motor aansturen via verschillende soorten manuele bediening, zoals bijvoorbeeld een muurschakelaar of een afstandbediening. Ook kun je kiezen voor een automatisch systeem zoals bijvoorbeeld een klok, een zonsensor of een temperatuursensor. Weet je nog niet precies wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag met een advies op maat en vinden het Somfy product dat bij past!

  Welke rolluikmotor past bij jouw situatie?

  Het antwoord op deze vraag is uiteraard afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. De rolluikspecialisten van Rolluiken33 staan altijd voor je klaar met een advies op maat. Wij kunnen je een demonstratie geven, maar indien je wenst ook de installatie van een Somfy rolluikmotor voor je realiseren.

  Naar gelang je wens en persoonlijke situatie zal de Somfy dealer je het juiste type motor aanbevelen. De lokale Somfy dealer kan je een demonstratie geven, van advies voorzien, de installatie verzorgen maar ook de service verlenen. Voor een goed advies zullen wij o.a. de volgende zaken moeten weten;

  -   Betreft het een enkel, of meerdere rolluiken?
  -   Wil je alleen de rolluiken, of ook nog andere producten aan te sluiten op het bedieningssysteem van Somfy?
  -   Wat zijn de afmeting van de rolluiken? Hierbij moeten we van ieder rolluik de specifieke afmetingen ontvangen (voor de benodigde kracht van de Somfy motor per rolluik).
  -   Voor welke bedieningsvorm(en) kies je of wat zijn de bedieningsvormen waar tussen je twijfelt?
  -   Wens je tevens Somfy sensoren?
  -   Wil je jouw rolluiken via het internet kunnen bedienen?

  Wanneer je op bovenstaande vragen een antwoord hebt, kunnen wij je snel van een adequaat advies voorzien. Uiteraard kun je altijd langskomen bij ons in de showroom! Bekijk ook: Somfy zonneschermSomfy zonwering en Somfy rolluiken

  Manage cookies