Sluiten

Categorieën

Filters
  Donderdag 20 April 2023

  Meer over screens

  Wanneer we mooi weer hebben, is het fijn om van het natuurlijke daglicht en de warmte te genieten. Echter kan het soms ook te veel worden, wanneer de zon constant op je ramen staat te branden. Dat is wanneer de zonwering screens van pas komen. Wij bieden een ruim aanbod van verschillende zonwering screens die je kunt toepassen in jouw woning. In deze blog lees je meer over de voordelen van zonwering screens en waarom jij screens zou moeten overwegen!

  Wat zijn zonwering screens?

  Screens zijn buitenzonweringen die worden geplaatst met geleiders, een kap en een screendoek. De speciale doeken (screenstoffen) worden geplaatst voor het raam om de zonnestralen tegen te houden. Het materiaal van de screenstoffen bestaat uit glasvezel en heeft een speciale coating die de warmte en straling van de zon reflecteert. Het doek is verkrijgbaar in verschillende kleuren, match een kleur die perfect bij jouw huisstijl past!

  Voordelen van zonwering screens

  Vermindert warmte en schittering

  Zonwering screens bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar verminderen ook de warmte en schittering die door het glas naar binnen komen. Dit zorgt voor een aangename temperatuur en voorkomt verblinding bij het kijken van TV of een ander beeldscherm.

  Meer privacy

  Met zonwering screens kun je genieten van je privacy, terwijl je toch van het daglicht profiteert. Je hebt namelijk naast block-out (0%) doeken, ook doeken met 3% of 5% lichtdoorlatendheid. Deze doeken zorgen ervoor dat je van buiten niet naar binnen kunt kijken, maar van binnen wel naar buiten kunt kijken.

  Energiebesparend

  Zonwering screens zijn niet alleen goed voor je comfort, maar ook voor je portemonnee. Door de reflecterende eigenschappen van het screendoek wordt de warmte buiten gehouden, waardoor je minder hoeft te koelen in de zomer. Dit resulteert in lagere energierekeningen.

  Makkelijk te bedienen

  Standaard en windvaste screens zijn enorm eenvoudig te bedienen. Je kunt ervoor kiezen om de screen met de hand of elektrisch te bedienen. Wanneer je kiest voor elektrische bediening, kun je de zonwering met één druk op de knop omhoog of omlaag halen.

  Duurzaamheid

  Zonwering screens gaan lang mee. Ze zijn bestand tegen allerlei weersinvloeden, zoals regen, storm en wind, en de speciale coating zorgt ervoor dat ze niet verkleuren of verweren door de zon. Kortom, screens zijn de ideale oplossing voor wie op zoek is naar comfort en privacy, terwijl je toch van het daglicht kunt genieten. Rolluiken33.nl biedt een ruim aanbod van deze zonwering aan in verschillende kleuren. Bekijk ons assortiment van standaard screens, windvaste screens en solar screens en ontdek de perfecte screen voor jouw woning of kantoor.

  Recente artikelen

  Manage cookies