Sluiten

Categorieën

Filters
  Donderdag 6 Juli 2023

  Solar rolluiken voor de studio van Enzo Knol

  Een aantal maanden geleden kregen we een telefoontje van Enzo Knol, de grootste YouTuber in Nederland, met de vraag of we zijn studio konden voorzien van solar rolluiken. Na een kort telefoongesprek hebben we een afspraak gemaakt om de maten op te meten en de situatie te bekijken. Ter plaatse hebben we Enzo geadviseerd bij het kiezen van de beste rolluiken voor zijn situatie. Enzo koos voor solar rolluiken met Somfy motoren in de kleur RAL9011 (grafietzwart). Rolluiken waren voor Enzo de beste keuze omdat ze niet alleen zonwerend zijn, maar ook isolerend, wat hij belangrijk vond. De keuze voor de solar variant was ook eenvoudig gemaakt, omdat we geen gaten naar binnen hoefden te boren met de solar rolluiken en er voldoende daglicht was om ervoor te zorgen dat de rolluiken het hele jaar door blijven functioneren.

  De montage van de rolluiken

  Nadat de rolluiken voor Enzo waren samengesteld en uit het productieproces kwamen, hebben we een afspraak gemaakt voor de montage. De montage verliep vlekkeloos en Enzo was erg tevreden met het eindresultaat. In de vlog van Enzo (zie video hieronder) kun je volgen hoe de montage verliep en horen wat Enzo ervan vond. Enzo was zeer gastvrij en wij waren dan ook erg tevreden met de samenwerking. Na wat tips en uitleg over de rolluiken waren wij weg en kon hij verder met de rest van de verbouwing van zijn woning. Het was een geweldig project en het eindresultaat mag er zijn.

   

  Solar rolluiken

  Wil jij ook zulke rolluiken als Enzo Knol? Bekijk dan eens ons aanbod van solar rolluiken. We hebben een ruim assortiment van verschillende solar rolluiken die leverbaar zijn voor allerlei situaties en formaten. De solar rolluiken zijn een ideale oplossing als je niet wilt of kunt boren van buiten naar binnen. De montage is ook zeer eenvoudig en met de noodlader ben je er zeker van dat je altijd je rolluik kunt blijven gebruiken. Je kunt online meteen de kosten berekenen met behulp van onze prijscalculator. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze showroom in Venlo, waar we verschillende rolluiken, waaronder het solar rolluik, presenteren en je graag persoonlijk advies op maat geven.

  Recente artikelen

  Manage cookies