Sluiten

Categorieën

Filters

  Rolluik met hor bestel je op Rolluiken33.nl

  Een rolluik met hor toepassen? Doe dit gewoon op Rolluiken33.nl. Wij hebben een uitgebreid aanbod van rolluiken met horren tegen scherpe prijzen. Het rolluik en de rolhor in één omkasting is de perfecte samenhang. Zo heb je de voordelen van het rolluik en de hor in een product. De insecten blijven weg en de lamellen zorgen voor hittewering en isolatie. Wil jij jouw rolluik met hor gaan samenstellen? Doe dit eenvoudig bij ons. Geef de afmetingen van je rolluik met hor aan en krijg meteen een prijsstelling. Klik hieronder op ‘bereken nu’ om meteen het rolluik met hor prijs te berekenen en samen te stellen.

  Rolluiken banner

  Levertijd van een rolluik met hor

  De levertijd van een rolluik met hor is net als die van een rolluik, namelijk 1-2 weken. Binnen 1-2 weken wordt het rolluik met hor geheel naar wens op maat voor je samengesteld.  Wanneer het rolluik met hor is samengesteld, wordt er contact met je opgenomen om een leverdatum af te stemmen of wanneer je hebt gekozen voor afhalen, kun je deze komen afhalen. Heb je enige vragen over het bestelproces of fabricering van onze rolluik hor? Neem dan gewoon eens contact op met onze klantenservice, wij leggen je graag het een en het ander uit over onze rolluiken met horren.

  Rolluik en hor in een omkasting bestellen

  Wil jij een rolluik en hor in een omkasting bestellen? Dan kun je dit bij ons op verschillende manieren doen. Zoals eerder hierboven aangegeven, kun je het rolluik met hor online samenstellen en ook meteen bestellen. De online bestellingen zijn het snelst. Wanneer je betaling door middel van iDeal wordt verwerkt kunnen wij de bestelling dezelfde werkdag nog voor je doorzetten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de bestelling in onze showroom te doen, per e-mail, via telefoon of door de situatie eerst te laten inmeten door de monteur en daar meteen de bestelling door te geven. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat je bestelling met alle zorg en nauwkeurigheid wordt verwerkt, zodat je optimaal kunt gaan genieten van je rolluik met hor oftewel rolhor op maat.

  Inmeten en monteren

  Wij werken samen met vaste dealers die de situatie voor jou kunnen inmeten en uiteindelijk ook zonwering voor je monteren. Bij het kiezen voor inmeting, zorgen wij ervoor dat een van onze dealers contact met je opneemt om de situatie in te meten. Wanneer je het laat inmeten en je gaat akkoord met de montage en zonwering prijs, kan er een montage worden gepland. Nadat de zonwering bij ons binnen is, neemt de monteur contact met je op om een montage datum te prikken. De monteur neemt vervolgens de producten voor je mee op de montage datum. Tip; bekijk eens onze screens, markiezen en knikarmschermen. Ook tegen de scherpste prijzen en van A-kwaliteit!

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »