Sluiten

Categorieën

Filters

  Somfy afstandsbediening Situo 1 Var RTS Iron II

  €104,95

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  De Somfy afstandsbediening Situo 1 Var RTS Iron II is te gebruiken voor het bedienen van uitsluitend RTS motoren. De afstandsbediening wordt inclusief batterij en ophangclip geleverd en is verkrijgbaar in twee kleuren.... Toon meer
  • Kom langs in onze showroom
  • Zonwering gratis geleverd in Nederland & België
  • Vraag een gratis lamel of screendoek sample aan
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours

  Productomschrijving

  De Somfy afstandsbediening Situo 1 Var RTS Iron II is te gebruiken voor het bedienen van uitsluitend RTS motoren. De afstandsbediening wordt inclusief batterij en ophangclip geleverd en is verkrijgbaar in twee kleuren.

  Somfy is een wereldwijd opererende, maar vooral ook een internationaal toonaangevende fabrikant van motoren en bedieningsapparatuur voor rolluiken, zonwering en overige raamdecoratie mogelijkheden. Met in totaal meer dan 5500 mensen, waarvan 60 werkzaam vanuit de Somfy vestiging in hoofddorp, wordt dag en nacht gewerkt aan het optimaliseren van jouw comfort en privacy! Soms is het simpelweg heerlijk om de buitenwereld even helemaal buiten te sluiten en de producten van Somfy helpen hierbij! Met een elektrische rolluikenbediening van Somfy laat je jouw rolluiken geluidloos omlaag glijden.

  Toon meer

  Specificaties

  Producttype
  Afstandsbediening
  Merk
  Somfy
  Toepassing
  Draadloze bediening zonwering
  Geschikt voor
  RTS ontvangers (los of in buismotor)
  Aantal kanalen
  1 kanaal
  Bereik
  ca. 20 meter door 2 betonnen muren
  Beschermingsklasse
  IP20
  Fabrieksgarantie
  5 jaar
  Keurmerk
  CE

  Toon meer

  Manage cookies