Sluiten

Categorieën

Filters

  Somfy Connectivity Kit

  €67,95

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  Connect al je Somfy IO en RTS producten met elkaar en stuur alles aan vanuit de app of via smartphone. Met de Connectivity Kit van Somfy kun je tot maximaal 20 apparaten en scènes aansturen. Er is ook een integratie voor Google Assistant en Amazon Alexa b... Toon meer
  • Kom langs in onze showroom
  • Zonwering gratis geleverd in Nederland & België
  • Vraag een gratis lamel of screendoek sample aan
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours

  Productomschrijving

  Connect al je Somfy IO en RTS producten met elkaar en stuur alles aan vanuit de app of via smartphone. Met de Connectivity Kit van Somfy kun je tot maximaal 20 apparaten en scènes aansturen. Er is ook een integratie voor Google Assistant en Amazon Alexa beschikbaar, dus het is ook mogelijk om alles met je stem te bedienen.

  Het is mogelijk door middel van deze box om ten alle tijde de status van je zonwering producten te zien en bijvoorbeeld op een warme zomerdag vanaf elders je zonwering omlaag of omhoog laten gaan. En wanneer je het nog makkelijker wil maken kun je alles thuis ook nog met spraak bedienen via Google Home of Amazon Alexa. Zo kan je lekker op de bank blijven zitten, ook wanneer je apparaten zich op bijvoorbeeld de zolder bevinden.

  De Somfy Connectivity Kit heeft echter ook zijn beperkingen, als je deze vergelijkt met de Tahoma Switch, zo kunnen er geen timers worden ingesteld voor je scenario's en moet je dus altijd handmatig de scene starten vanuit de app. Verder is er geen koppeling mogelijk met partners zoals Philips Hue.

  Toon meer

  Manage cookies