Sluiten

Categorieën

Filters

  Somfy RS 100 IO motor

  €239,95

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  De Somfy RS 100 IO motor wordt standaard geleverd met een 5 meter motorsnoer. De RS100 IO motor onderscheidt zich wegens de fluisterstille werking en is tevens op gewenste snelheid te bedienen. Hierbij heb je de wel de Smoove RS100 IO voor benodigd. Selec... Toon meer
  • Kom langs in onze showroom
  • Zonwering gratis geleverd in Nederland & België
  • Vraag een gratis lamel of screendoek sample aan
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours

  Productomschrijving

  De Somfy RS 100 IO motor wordt standaard geleverd met een 5 meter motorsnoer. De RS100 IO motor onderscheidt zich wegens de fluisterstille werking en is tevens op gewenste snelheid te bedienen. Hierbij heb je de wel de Smoove RS100 IO voor benodigd. Selecteer eenvoudig je gewenste Nm motor.

  Wanneer je kiest voor een Somfy rolluikmotor, kies je voor gegarandeerd kwaliteit. Somfy producten worden in Frankrijk ontwikkeld door een gemotiveerde Somfy-team. Het is niet toeval dat de Somfy altijd met de nieuwste en innovatieve ontwikkelingen komt in de zonwering motoren wereld. De Somfy rolluikmotor die je kiest komt standaard met 5 jaar fabrieksgarantie en voldoen aan de zware veiligheidsvoorschriften die worden gehanteerd op de Europese markt. Wanneer je kiest voor een Somfy rolluikmotor ben je gegarandeerd van een kwalitatieve rolluikmotor met een lange levensduur.

  Toon meer

  Manage cookies