Sluiten

Categorieën

Filters

  Somfy Smoove RS100 1 IO

  €58,95

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  De Somfy Smoove RS100 1 IO, 1 kanaal, is ideaal te combineren met de RS100 IO motor voor je rolluik of zonwering screen. De Smoove RS100 1 IO kan motoren zowel in normale snelheid als in discrete modus (lage snelheid) aansturen. Dit om het rolluik nog sti... Toon meer
  • Kom langs in onze showroom
  • Zonwering gratis geleverd in Nederland & België
  • Vraag een gratis lamel of screendoek sample aan
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours

  Productomschrijving

  De Somfy Smoove RS100 1 IO, 1 kanaal, is ideaal te combineren met de RS100 IO motor voor je rolluik of zonwering screen. De Smoove RS100 1 IO kan motoren zowel in normale snelheid als in discrete modus (lage snelheid) aansturen. Dit om het rolluik nog stiller te laten lopen. Het schakelaartje laat ook toe om de snelheid te veranderen terwijl het rolluik beweegt. De Somfy Smoove RS100 IO plaats je eenvoudig tegen de wand of op een andere gewenste plek.

  Somfy is een wereldwijd opererende, maar vooral ook een internationaal toonaangevende fabrikant van motoren en bedieningsapparatuur voor rolluiken, zonwering en overige raamdecoratie mogelijkheden. Met in totaal meer dan 5.500 mensen, waarvan 60 werkzaam vanuit de Somfy vestiging in hoofddorp, wordt dag en nacht gewerkt aan het optimaliseren van jouw comfort en privacy! Soms is het simpelweg heerlijk om de buitenwereld even helemaal buiten te sluiten en de producten van Somfy helpen hierbij! Met een elektrische rolluikenbediening van Somfy laat je jouw rolluiken geluidloos omlaag glijden.

  Toon meer

  Specificaties

  Producttype
  Afstandsbediening
  Merk
  Somfy
  Toepassing
  Draadloze bediening zonwering
  Geschikt voor
  IO ontvangers (los of in buismotor)
  Aantal kanalen
  1 kanaal
  Bereik
  50 meter in open ruimte
  Beschermingsklasse
  IP30
  Fabrieksgarantie
  5 jaar
  Keurmerk
  CE

  Toon meer

  Manage cookies