Sluiten

Categorieën

Filters

  Sunis WireFree IO

  €108,95

  Levertijd: 2-3 weken

  De Stunis WireFree IO haalt jouw zonwering omlaag bij het overschrijden van de ingestelde lichtintensiteit. Ook gaat de zonwering weer omhoog wanneer er geen lichtmeting meer is. Het instellen van een lichtgevoeligheid kan via de Somfy Smart Home.... Toon meer
  • Kom langs in onze showroom
  • Zonwering gratis geleverd in Nederland & België
  • Vraag een gratis lamel of screendoek sample aan
  • Betaal met iDeal of deels onder rembours

  Productomschrijving

  De Stunis WireFree IO haalt jouw zonwering omlaag bij het overschrijden van de ingestelde lichtintensiteit. Ook gaat de zonwering weer omhoog wanneer er geen lichtmeting meer is. Het instellen van een lichtgevoeligheid kan via de Somfy Smart Home.

  Somfy is een wereldwijd opererende, maar vooral ook een internationaal toonaangevende fabrikant van motoren en bedieningsapparatuur voor rolluiken, zonwering en overige raamdecoratie mogelijkheden. Met in totaal meer dan 5500 mensen, waarvan 60 werkzaam vanuit de Somfy vestiging in hoofddorp, wordt dag en nacht gewerkt aan het optimaliseren van jouw comfort en privacy! Soms is het simpelweg heerlijk om de buitenwereld even helemaal buiten te sluiten en de producten van Somfy helpen hierbij! Met een elektrische rolluikenbediening van Somfy laat je jouw rolluiken geluidloos omlaag glijden.

  Toon meer

  Manage cookies