Sluiten

Categorieën

Filters

  Terrasschermen? Kijk het aanbod van Rolluiken33!

  Rolluiken33 biedt een groot en divers assortiment terrasschermen en andere zonneschermen. De vraag naar kwalitatieve terrasschermen, tegen een scherpe prijs, neemt de laatste jaren explosief toe in Nederland. Een tuin is steeds meer een plek waar comfort centraal moet staan en men wilt zo lang mogelijk genieten op het van het mooie weer! Om optimaal te kunnen genieten is bescherming tegen wind en zon cruciaal en dit kan gerealiseerd worden met een terrasscherm!

  Zonnescherm veranda banner

  Een terrasscherm voor de zon, de wind en natuurlijk voor jouw privacy!

  Er zijn diverse soorten terrasschermen en de keuze voor een specifiek terrasscherm hangt uiteraard volledig af van jouw wensen. Gaat het om een scherm boven het terras en zo ja is een vrije doorloop hierbij cruciaal? In het geval van terraszonwering zijn er natuurlijk diverse mogelijkheden, zoals een knikarmscherm of eventueel zelfs een uitvalscherm. Of ben je op zoek naar een terrasscherm dat actief beschermt tegen de wind en misschien ook wel dat beetje extra privacy realiseert? In dat geval is bijvoorbeeld een ritzscreen een ideaal terrasscherm. Wat de wens ook is, Rolluiken33 biedt een terrasscherm dat helemaal past! Twijfelt je nog een beetje, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Je kunt ons e-mailen, bellen of kom langs in onze showroom.

  Diverse soorten terrasschermen, wat past het beste bij jou?

  Zoals bovenstaand toegelicht zijn er diverse soorten terrasschermen. Onderstaand worden een aantal van de meest populaire terrasschermen toegelicht. Natuurlijk zijn er heel veel mogelijkheden, maar onderstaand vind je de meest toegepaste varianten.

  Een knikarmscherm; ideaal voor een terras!

  Een knikarmscherm is een ideaal terrasscherm voor boven het terras. Een knikarmscherm is een zeer populair terrasscherm. Dit komt mede door de vrije doorloop die in stand wordt gehouden en ervoor zorgt dat de volledige oppervlakte van het terras optimaal gebruikt kan worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze terrasscherm (oftewel knikarm zonnescherm) mogelijkheid, bekijk dan de volgende pagina; knikarmschermen.

  Een screen; voor een windvrij terras met privacy

  Voor een terrasscherm met als doel het creëren van een windvrij terras is een ritzscreen een ideale mogelijkheid, vooral bij winderige weersomstandigheden en grotere screens zijn dit zeer populaire terrasschermen. Een rits zonnescreen wordt veelvuldig toegepast binnen bijvoorbeeld terrasoverkappingen en een serre aanbouw. Maar een zonnescreen buiten wordt ook gewoon vaak gebruikt als raam zonwering. 

  Terrasschermen tegen scherpe prijzen bij Rolluiken33.nl!

  Wat de wensen op het gebied van een terrasscherm ook zijn, bij Rolluiken33 ben je verzekerd van een advies op maat, een divers aanbod en natuurlijk ook zeer scherpe prijzen. Wil je meer weten over onze terrasschermen prijzen, dan kun je altijd contact met ons opnemen per e-mail of telefoon. Natuurlijk ben je ook altijd welkom bij ons in de showroom in Venlo!

  Manage cookies