Sluiten

Categorieën

Filters

  Een knikarm zonnescherm online op Rolluiken33.nl!

  Wanneer je zoekt naar een knikarm zonnescherm, kun je bij ons terecht! Wij bieden een ruime collectie van verschillende knikarm zonneschermen waar je uit kunt kiezen. Iedere knikarm zonnescherm is geheel naar wens samen te stellen. Kies voor een gewenste doek, cassette en bediening. Je kunt kiezen voor een knikarm zonnescherm in standaard maten of je kunt kiezen voor een maatwerk product. Verder is montage ook mogelijk voor de knikarm zonnescherm bij ons. Ga direct de prijs berekenen van jouw knikarm zonnescherm op maat door hieronder op de banner te klikken.

  Zonnescherm veranda banner

  Waarom een knikarmzonnescherm op Rolluiken33.nl?

  Wij leggen je graag uit waarom je zou moeten kiezen voor een knikarmzonnescherm van Rolluiken33.nl. Wij leveren uitsluitend kwalitatieve knikarmzonneschermen en we bieden dan ook 5 jaar garantie aan op de complete knikarmzonnescherm. Daarnaast bieden we ook de scherpste prijzen aan. Wanneer je online jouw prijs berekent, zie je direct dat je bij ons het goedkoopst uitkomt! Verder wordt een knikarm zonnescherm montage klaar binnen ca. 5-10 werkdagen bij je afgeleverd in een stevige kartonnen doos. Wil jij de knikarmzonnescherm laten monteren? Geen probleem! Wij werken samen met diverse montageteams die de knikarmzonnescherm ook voor je kunnen gaan monteren. Wil je ons aanbod in het echt bekijken? Bezoek dan eens onze rolluiken Limburg showroom in Venlo. In de showroom kun je verschillende zonneschermen, screens ramen en rolluiken bekijken.

  De opties voor een knikarm zonnescherm

  Zoals eerder aangegeven, krijg je bij ons altijd de scherpste prijs. Uiteraard hebben de gewenste opties en het formaat van de knikarm zonnescherm invloed op de uiteindelijke prijs. Dus wanneer je een knikarm zonnescherm wilt gaan vergelijken, kijk van te voren goed welke opties je hebt gekozen op onze webwinkel. Wanneer je online het formaat hebt ingevuld, is de volgende stap kiezen voor een gewenste bediening van jouw knikarm zonnescherm. Je kunt kiezen voor handmatige bediening met een slinger oogwindwerk. De handmatige bediening zit al in de standaard prijs en je betaald dus geen meerprijs. Wanneer je kiest voor elektrische bediening, heeft dit wel invloed op de prijs. Bij elektrische bediening kun je kiezen voor Profit Line (huismerk) of Somfy bediening. In de vervolgstappen heb je vervolgens de keuze om te kiezen voor een omkasting kleur, doek kleur en de gewenste cassette. Wanneer je deze 5 stappen hebt doorlopen, heb je jouw knikarmscherm naar wens samengesteld! Tip: bekijk eens zonnescherm aanbieding voor eventuele actuele aanbiedingen.

  Knikarm zonnescherm is ruimte besparend

  Wanneer je een knikarm zonnescherm wilt gaan toepassen, zorg je voor een vrije doorloop in de tuin die je bij bijvoorbeeld een terrasoverkapping niet hebt. Een knikarm zonnescherm wordt vaak op terrassen gebruikt als een terrasscherm. Omdat je op een terras zoveel mogelijk ruimte wilt hebben, is de knikarm zonnescherm ideaal. Je hang de cassette op tegen de gevel en wanneer je jouw knikarm zonnescherm niet gebruikt, is deze ook niet zichtbaar. Wanneer er zon is, kun je deze uitklappen en creëer je schaduw zonder een hele constructie. Alleen de doek wordt zichtbaar en je kunt optimaal gaan genieten. Naast de zonneluifels (oftewel zonwering knikarm), kun je bij ons ook kiezen voor uitvalschermen, screens buiten, rolluiken en nog veel meer andere zonwering. Bekijk deze type zonwering ook direct allemaal online.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »