Sluiten

Categorieën

Filters

  Wil jij rolluiken op maat? Bestel op Rolluiken33.nl

  Wil jij rolluiken op maat bestellen? Wij leveren de beste rolluiken op maat. Online kun je direct de prijs berekenen van jouw rolluiken op maat. Vul je maatvoering in en in de vervolgstappen kun je kiezen voor een omkasting kleur, lamel kleur, de bediening en nog meer. Het samenstellen van een rolluik op maat duurt hoogstens een minuutje. Wij raden je zeker aan om de prijs online te berekenen en verder kun je de rolluiken prijzen oftewel rolluiken kosten berekenen en ook rolluik kopen online. Welke rolluiken ga jij bestellen op Rolluiken33.nl?

  Rolluiken banner

  Rolluiken op maat: Verschillende keuzes

  Wanneer je rolluiken op maat wilt gaan samenstellen, heb je de keuze uit verschillende samenstellingen. Als eerst wanneer je online de rolluiken op maat wilt berekenen, kies je voor een merk. Wanneer je een rolluiken merk hebt gekozen, geef je jouw gewenste formaat in. Bij sommige rolluik merken kun je kiezen voor een gewenste lamel. De lameldiktes zijn verschillend en verschillen zodoende ook van prijs. In de vervolg stappen ga jij nog kiezen voor de gewenste geleiders (HTF of LHTF), de kleur en vorm van de kast en nog veel meer andere opties en accessoires waar je uit kunt kiezen. Wanneer je jouw bestelling compleet hebt, krijg je direct een prijs te zien van jouw rolluiken op maat.

  Rolluiken op maat per offerte

  Je kunt er ook voor kiezen om de rolluiken op maat per offerte te ontvangen. Wanneer je een offerte aanvraagt, zorgen wij ervoor dat jij een complete maatwerk offerte binnen 24 uur krijgt. Onze offertes zijn vrijblijvend. Geef ons zoveel mogelijk informatie over de gewenste rolluiken zodat we een offerte zo goed mogelijk op maat kunnen verwerken. Denk aan de kleur, de omkasting formaat, de verwerking (in, of op de dag), het formaat etc. Wanneer je alles doorgeeft, kunnen we een exacte offerte voor je verwerken. Welke rolluiken op maat ga jij binnenkort bestellen op Rolluiken33.nl? Bekijk ons aanbod en vraag direct online een offerte aan of bezoek onze showroom.

  Rolluik op maat zelf monteren

  Wil jij een rolluik op maat zelf monteren? Dit kun je eenvoudig doen wanneer je dit doet met onze handleidingen. Met onze handleidingen heb je een rolluik op maat zo gemonteerd en wij raden je dan ook zeker aan om de rolluiken op maat te monteren met onze handleidingen wanneer je het zelf gaat doen. Wanneer je alle stappen doorloopt in de handleiding, is het rolluik zo gemonteerd. De elektrische rolluik monteren is iets lastiger, omdat je te maken hebt met stroom, maar ook deze rolluiken zijn bij ons eenvoudig en snel te monteren. Wacht niet langer, bestel bij ons rolluiken of een rolhor op maat en monteer ze eenvoudig d.m.v. onze handleidingen. Tip: bekijk ook andere zonwering raam zoals: screens, zonneschermen, zonneluifels en markiezen. Ook erg eenvoudig te bestellen en te monteren. Vergeet ook niet de rolluik onderdelen te bekijken.

  Manage cookies