Sluiten

Categorieën

Filters

  Goedkope screens bestel je natuurlijk op Rolluiken33.nl!

  Goedkope screens bestel je natuurlijk op Rolluiken33.nl. Wij bieden goedkope screens, maar dat neemt verder niets weg van de kwaliteit. Onze goedkope screens zijn van topkwaliteit en er wordt dan ook jarenlang garantie gegeven op deze goedkope screens. Wanneer je goedkope screens wilt bestellen, kun je dit doen op verschillende manieren. De meeste kiezen ervoor om online een goedkope screen te bestellen, maar je kunt ook gewoon een screen bestellen via onze showroom of per factuur. Weet jij al welke goedkope screens jij gaat bestellen? Bekijk ons aanbod en wacht niet langer, screens kopen doe je natuurlijk op Rolluiken33.nl!

  Screens prijzen banner

  Welke goedkope screens kan ik kiezen bij Rolluiken33?

  Bij ons heb je een uitgebreid aanbod van screens. Je kunt de zonnescreens in ons optiek onderverdelen in drie categorie. De handbediende zonnescreens buiten, screens met schakelaar en screens met afstandsbediening. Wanneer je de screens prijzen gaat vergelijken zul je zien dat de handbediende screens het goedkoopst zijn. Dit is natuurlijk normaal als je je bedenkt dat de handbediende screens of ritsscreens verder geen elektrische motor hebben. Een buitenzonwering screen handbediend kun je al bestellen vanaf € 96,-. De screen met schakelaar is verkrijgbaar vanaf een prijs van € 169,- en de screen met afstandsbediening is leverbaar vanaf een prijs van € 229,-. Kijk welke type screens buiten het best bij jou past en bestel deze eenvoudig en snel online bij ons!

  Informatie over de screens binnen ons assortiment

  De screens ramen worden geleverd in uiteenlopende kastdiameters. Er zijn diverse RAL-kleuren leverbaar voor de omkasting, de doeken zijn te leveren in meer dan 50 kleuren en wij hebben drie bedieningsmogelijkheden. Je krijgt standaard bij je screen 5 jaar garantie op zowel de doek als het screen. Na bestelling wordt je screen binnen 10-12 werkdagen tot aan huis geleverd. Naast onze goedkope screen hebben we ook goedkope rolluiken en andere goedkope zonwering. Bekijk ze allemaal en kies welke zonwering jij binnenkort gaat toepassen. Advies nodig? Twijfel dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

  De goedkope screens die wij aanbieden

  De goedkope screens die wij aanbieden kun je onderverdelen in 6 types. Je kunt kiezen voor de "standaard" zonnescreens buiten, windvaste screens, windvaste screens smart, inbouwscreens, lichtstraat screens of kabelscreens. De keuzes zijn uiteenlopend en er is voor iedereen dan ook een gewenste type te kiezen. Elke type screen wordt ook uiterst goedkoop aangeboden zodat je zeker weet dat je de scherpste prijs in huis haalt. Welke type screens heb jij nodig voor jouw woning? Bekijk alle types en kies een type goedkope screens die jij gaat toepassen. Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag met het kiezen van een geschikte type en de juiste kosten screens voor je te berekenen.

  De goedkope screens voor buiten bekijken

  Voordat je goedkope screens voor buiten besteld, wil je deze natuurlijk eerst in het echt bekijken. Dat snappen wij al maar te goed, en daarom kun je deze ook in onze showroom bekijken. In de showroom hebben we de zonwering screen tentoongesteld zodat je deze direct kunt bekijken en ook testen. Zo hebben we de elektrische zonwering bijvoorbeeld tentoongesteld zodat je ook de schakelaar en afstandsbediening kunt testen. Ook kunnen we je elektrische rolluiken prijzen of elektrische zonnescherm prijzen geven. Ga jij de goedkope screens zonwering bekijken? Onze showroom is 6 dagen per week geopend voor iedereen. Je kunt zonder een afspraken langskomen in Venlo om onze screens goedkoop te bekijken en bestellen! Ook andere buitenzonwering zoals rolluiken kun je direct bekijken.

  Manage cookies