Sluiten

Categorieën

Filters

  Screens op maat

  Wanneer je zoekt naar screens op maat, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden topkwaliteit screens op maat die je direct online kunt bestellen. Vul online jouw maten in en je krijgt direct een prijs te zien. Vervolgens kun je bij de volgende stap kiezen voor een gewenste screendoek, bediening en allerlei andere opties. Ga jij direct jouw screens op maat bestellen? Twijfel niet, klik hieronder op de banner en bereken direct jouw screens op maat!

  Screens prijzen banner

  Screens op maat; heb je de juiste maten?

  Voordat je screens op maat wilt gaan bestellen. Moet je wel de juiste screens maten hebben. Wanneer je zelf jouw screens gaat inmeten, kun je het best onze inmeet handleiding gebruiken. Met de handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het moet gaan doen. Wil je dit niet zelf doen? Dan kun je ook gebruik maken van onze inmeetservice. Wij werken samen met allerlei montageteams die de screens op maat voor je kunnen inmeten en ook monteren. Neem contact op met onze klantenservice die je graag in contact brengt met deze monteurs in jouw buurt!

  Screens op maat? Meet nauwkeurig!

  Wil jij screens op maat bestellen en heb je besloten om zelf te gaan meten? Zorg dat je nauwkeurig meet. Online kun je op de millimeter nauwkeurig de maten doorgeven. Zorg ervoor dat je de juiste maten inmeet. Geef je de incorrecte maten door, en past het hierdoor niet, dan is het zo dat wij helaas de kosten moeten doorberekenen voor het inkorten. Wanneer je zorgvuldig de meetinstructies doorneemt, is de situatie erg eenvoudig in te meten. Wanneer je er niet helemaal uitkomt, kun je ons altijd contacteren. Wij adviseren en informeren je graag verder over screens op maat.

  Bezoek onze showroom

  Wil jij onze screens op maat bekijken? Twijfel dan niet om onze showroom te bezoeken. Daar hebben we screens tentoongesteld die je direct kunt bekijken. Naast bekijken kun je de screendoeken voelen en de bediening testen. Ook kunnen wij een offerte voor je opstellen, zodat je direct een overzicht hebt voor je screens op maat. Weet jij al welke type screens op maat jij gaat bestellen? Bezoek ook onze showroom om meer informatie te krijgen over onze type screens buiten. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste screens voor jouw woning. Ook kun je ons bereiken via e-mail of per telefoon voor meer informatie. Tip: bekijk ook eens andere zonwering op maat zoals rolluiken op maat of rolhor op maat!

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »