Sluiten

Categorieën

Filters

  Inbraakwerende rolluiken? Online op Rolluiken33.nl

  Wanneer je kiest voor inbraakwerende rolluiken, kun je met een gerust hart van huis gaan. Alle type rolluiken zijn inbraakwerend. Onze inbraakwerende rolluiken hebben nog veel meer voordelen waar je bij de eerste instantie niet bij stil staat. Zo zijn de inbraakwerende rolluiken o.a. ook geluidswerend. De inbraakwerende rolluiken kun je binnen onze collectie ook bestellen met een extra rolluiken slot. Klik hieronder op 'shop nu' en ga jouw rolluiken naar wens direct samenstellen. Welke type ga jij binnenkort bestellen via de webwinkel van Rolluiken33.nl?

  Rolluiken banner

  Rolluiken tegen inbraak schrikt af!

  Wanneer je inbraakwerende rolluiken toepast, vertraag je het inbraak proces. De rolluiken tegen inbraak zijn nooit inbraakproof omdat het niet te garanderen is met rolluiken. Verder schrikken rolluiken tegen inbraak af. Wanneer je bij een woning rolluiken ziet, denk je er wel twee keer over na voordat je naar binnen gaat als inbreker. Een rolluik slot zorgt wel voor extra beveiliging. Hiermee kun je de rolluiken niet omhoog duwen met enorm veel kracht. De rolluiklamellen blijven op hun plek. Echter is het wel zo dat geen handbediend of elektrisch rolluik 100% inbraakproof is. Wanneer je een optimale inbraakwerende rolluik wilt creëren, kies je voor een elektrisch rolluik (standaard voorzien van anti-optil) met een rolluikslot en dikke lamellen. De dikte van de lamel en de scharnieren waarmee de lamellen verbonden zijn, bepalen uiteindelijk de snelheid van hoe snel je de rolluiken omhoog getild krijgt.

  Inbraakwerende rolluiken; zowel inbouw als opbouw!

  Uiteraard zijn de inbraakwerende rolluiken, net zoals de standaard rolluiken, verkrijgbaar als inbouwrolluiken of als opbouw rolluiken. Ook zijn verder de kast, geleiders en lamellen leverbaar in allerlei kleuren. De inbouwrolluiken hebben een moderne en minimalistische uitstraling. Kies bij zowel de inbouw- als opbouw voor rolluiken elektrisch. De elektrische rolluiken zorgen voor de juiste inbraakwerendheid. Voor welke type rolluik ga jij kiezen? Beide types kun je eenvoudig en snel samenstellen via onze webwinkel. De rolluiken op maat zijn binnen 8 eenvoudige stappen samen te stellen, wacht dus niet langer en ga direct aan de slag!

  Rolluiken inbraakwerend zelf of laten monteren?

  De rolluiken inbraakwerend die wij aanbieden zijn doe-het-zelf rolluiken die compleet montageklaar bij je geleverd worden. Het verrichten van de montage voor de rolluiken inbraakwerend is erg eenvoudig. Wanneer je een rolluik bij ons besteld, kun je direct gebruik maken van onze montagehandleiding. Hiermee monteer je eenvoudig en snel binnen enkele eenvoudige stappen jouw rolluik. De rolluiken inbraakwerend kun je ook laten monteren wanneer je dit wilt. Wij werken samen met vaste monteurs door heel het land die de rolluiken eenvoudig en snel voor jouw kunnen gaan monteren. Ga jij zelf jouw inbraakwerende rolluiken monteren of laat jij dit door een van onze monteurs?

  Inbraakwerende rolluiken: De juiste isolatie is een extra voordeel!

  Wanneer je kiest voor een optimale inbraakwerende rolluik, kies je ook direct voor een rolluik met de juiste isolatie factor. De lamellen zijn een stuk dikker en zorgen dus voor de juiste isolatie. Zodra je de inbraakwerende rolluiken toepast, zul je dit direct merken. Met warm weer blijft je woning een stuk koeler en met koud weer houden de rolluiken die warmte in je woning. Verder ga je het verschil ook zien op de energierekening wanneer je de rolluiken op de juiste manier gebruikt! Zoals je ziet hebben de inbraakwerende rolluiken enorm veel extra voordelen waar je eerst niet meteen stil bij stond! Ga jij binnenkort jouw inbraakwerende rolluiken naar wens samenstellen? Rolluiken kopen doe je direct via onze webwinkel! Direct inzicht in de rolluiken prijzen, door je kosten rolluik te berekenen met onze prijscalculator. Rolluiken prijzen berekenen doe je binnen enkele minuten. Verder kun je de zonneschermen en screen zonwering prijzen bereken via onze webwinkel.

  Manage cookies