Sluiten

Categorieën

Filters

  Rolhor op maat bestellen op Rolluiken33.nl

  Wil jij een rolhor op maat bestellen? Doe dit direct via de webwinkel van Rolluiken33.nl. Wij bieden een ruim aanbod van unieke rolluiken, waaronder de rolluiken met hor. Dus wanneer je zoekt naar een rolhor op maat, kun je deze bij ons bestellen in combinatie met een rolluik. De rolhor op maat met rolluik is bij ons direct online samen te stellen en binnen enkele eenvoudige stappen heb je een hor met rolluik samengesteld die je direct online kunt bestellen tegen de scherpste prijs! Wacht niet langer, klik hieronder op de banner en ga direct een rolhor/luik bestellen!

  Rolluiken banner

  Waarom een rolhor op maat?

  Een rolhor op maat is ideaal voor de warme zomerdagen. Geen vervelende insecten in je woning, maar wel frisse lucht van buiten. Onze rolluik met rolhor op maat is de ideaal combinatie omdat je de lamellen gedeelte kunt gaan gebruiken als zonwering en deze ‘s nachts omlaag kunt halen terwijl je de rolhor gebruikt! Wij raden je zeker aan om eens te kijken naar de rolhor op maat in combinatie met rolluik. Wij zorgen ervoor dat het product compleet op een gewenste afmeting voor je wordt gefabriceerd. Je kunt ook kiezen hoe je jouw rolluik met rolhor op maat wilt gaan bedienen, de kleur van de omkasting en nog veel meer.

  Bekijk onze complete collectie

  Naast een rolhor op maat, kun je bij ons nog veel meer andere type rolluiken bestellen. Zo kun je ook kiezen voor de ‘standaard’ rolluiken, dakkapel rolluiken, rolluiken voor deuren of inbouwrolluiken. Alle types worden aangeboden tegen de laagste prijsgarantie. Ook hebben we andere type zonwering zoals screens en markiezen als zonwering raam, of de knikarmscherm voor als terraszonwering. De aanbod is erg uitgebreid en er is zo ook voor iedereen een gewenste type zonwering te bestellen. Wanneer je vragen hebt over onze zonwering, zoals een rolhor op maat, kun je ervoor kiezen om ons te contacteren, wij helpen je graag verder!

  Manage cookies