Sluiten

Categorieën

Filters

  Somfy RTS online op Rolluiken33.nl

  Met Somfy RTS maak je jouw zonwering elektrisch. De Somfy RTS radio motor zorgt ervoor dat je jouw zonwering draadloos op een afstand kunt bedienen. De Somfy RTS technologie is een van de meest gekozen types in de zonwering markt. Somfy staat bekend als de kwalitatieve aanbieder van zonwering buiten producten zoals motoren en bediening. Ons aanbod van Somfy RTS producten kun je direct online bekijken en bestellen. Kies jouw gewenste Somfy RTS producten en bestel altijd tegen de scherpste prijs online op Rolluiken33.nl.

  Somfy RTS: Al jarenlang betrouwbaar

  De Somfy RTS wordt al jarenlang gezien als de meest betrouwbare ontwikkeling in de zonwering markt. Door heel Nederland (en Europa) wordt de Somfy RTS technologie gebruikt voor elektrische zonwering, de Somfy RTS motor is een van de meest gekozen types. De Somfy RTS is een aanrader. Wel is het zo dat Somfy met een nieuwe ontwikkeling is gekomen, de Somfy IO technologie. De Somfy technologie wordt gezien als de volgende generatie motoren omdat deze eenvoudig met het internet is te koppelen en feedback geeft. Dus wanneer je de Somfy IO motor een opdracht geeft, krijg je een respons. Ook de Somfy IO kun je direct online bij ons bestellen.

  De Somfy Altus RTS motor

  De populairste motor binnen het aanbod van Somfy is zonder twijfel de Somfy Altus RTS motor. De Somfy Altus RTS motor is een motor die erg eenvoudig te gebruiken is. Verder heeft de Somfy Altus RTS motor de centralisatie functie. Dit is een functie waarmee je iedere motor apart of meerdere motoren tegelijk kunt gaan bedienen. Verder is deze Somfy RTS motor te bedienen met een afstandsbediening. Bekijk ons aanbod van deze motor direct online en kies de gewenste vermogen. Verder kun je ook Somfy afstandsbedieningen RTS  bekijken en bestellen.

  Somfy Telis 1 RTS afstandsbediening

  De meest gekozen afstandsbediening van de Somfy RTS serie is de Somfy Telis 1 RTS afstandsbediening. Deze type afstandsbediening is leverbaar in 4 kleuren en je kunt max. één zonwering product bedienen met de Somfy Telis 1 RTS. Wanneer je meerdere producten met een afstandsbediening wilt bedienen, kun je kiezen voor de Somfy Telis afstandsbediening variant voor 5 of 15-kanaals. De Somfy Telis 1 RTS afstandsbediening kun je meteen online bij ons bestellen. Heb je vragen over onze Somfy RTS aanbod of ons overig aanbod zoals andere buismotoren of schakelaars van Somfy? Contacteer ons, wij helpen je graag!

  Manage cookies