Sluiten

Categorieën

Filters

  Rolluiken kopen op Rolluiken33.nl

  Rolluiken kopen bij Rolluiken33.nl doe je erg eenvoudig en snel. Wanneer je besluit om rolluiken te gaan bestellen, doe je dit direct online bij ons. Rolluiken kopen doe je bij ons door de 8 eenvoudige stappen te doorlopen. Voordat je het weet heb je, binnen een paar minuten, een rolluik op maat samengesteld. Echter voordat je rolluiken online gaat bestellen, moet je uiteraard eerst het formaat weten. Hieronder leggen we je graag wat meer uit over het inmeten van de rolluiken. Ook kun je er ook voor kiezen om de rolluiken te laten inmeten door een van onze montageteams waarmee we samenwerken.

  Rolluiken banner

  Rolluiken kopen? Eerst inmeten!

  Eerst moet je jouw rolluiken meten. De rolluiken inmeten moet je op verschillende posities doen. Dit omdat het zo kan zijn dat er verschillende hoogtes en breedtes zijn. Voor een uitgebreide toelichting over hoe je jouw rolluiken moet gaan inmeten, kun je onze meetinstructies bekijken. Wanneer je de gatmaat hebt, kun je deze direct online bij ons invullen. Je hoeft geen kastmaten of geleiders mee te tellen bij het formaat in de eerste stap. Wij rekenen alles voor je uit, het enige wat je moet invullen is de gatmaat die er gemeten is. Wanneer je deze hebt ingevuld, kun je vervolgens in de vervolgstappen kiezen om de rolluiken te gaan samenstellen en uiteindelijk de rolluiken kopen.

  Altijd topkwaliteit rolluiken op Rolluiken33.nl

  Rolluiken kopen bij Rolluiken33 doe je altijd met de allerbeste kwaliteit. Wij bieden alleen de beste en de meest kwalitatieve rolluiken aan in ons aanbod. Zo vind je bij ons uitsluitend topmerken. Wij bieden in ons assortiment Alutech en Heroal rolluiken aan. Deze rolluiken bestellen doe je bij ons altijd met jarenlange garanties en een snelle levertijd van ca. 5-10 werkdagen. Op alle drie de merken bieden we de laagste prijsgarantie. Dus wanneer je rolluiken kopen wilt van de beste kwaliteit en de laagste prijs, ben je bij ons aan de juiste adres. Ga jij binnenkort een rolluik kopen via onze webwinkel?

  Kies de juiste kleur

  Rolluiken kopen? Je wilt uiteraard de juiste kleur voor je rolluiken bestellen. Normaal wordt in de meeste situaties gekozen voor een aluminium rolluik met een kleur die past bij de gevel van je woning. Bijvoorbeeld rolluiken die passen bij de kozijnen van je woning. De rolluiken kleuren die modern zijn momenteel zijn antraciet en wit. De antracieten rolluiken zijn erg mooi te combineren met witte lamellen of antracieten lamellen. Wil je de rolluik kleuren in het echt bekijken? Vraag dan om een gratis rolluiklamel sample, deze wordt gratis voor je geleverd. Wacht dus niet langer en vraag een gratis sample aan of ga direct rolluiken kopen op Rolluiken33.nl.

  De goedkoopste rolluiken kopen

  Wanneer je zoekt naar een goedkope rolluik, raden we je aan om te kiezen voor de Alutech rolluik binnen ons aanbod. De rolluiken van Alutech zijn uitstekende kwalitatieve rolluiken. Je krijgt rolluiken met een dikke lamel, de juiste geleiders en kast. De rolluiken van Alutech zijn isolerend, zonwerend, verduisterend en nog veel meer. Echter is de prijs ook nog eens erg scherp. Zo zijn de goedkoopste rolluiken in ons assortiment de Alutech rolluiken. Ga online de rolluiken kopen via onze webwinkel en sta versteld van de scherpe prijs die wij aanbieden op de Alutech rolluiken. Leverbaar met zowel HTF als LHTF geleiders.

  Elektrische rolluiken kopen

  Net zoals de handbediende rolluiken, kun je ook de elektrische rolluiken kopen via de webwinkel van Rolluiken33.nl. Onze rolluiken elektrisch zijn leverbaar met zowel schakelaar als afstandsbediening. Je kunt kiezen om de rolluiken te besturen met een Profit Line of Somfy buismotor. De Somfy motor is de modernere keuze en Somfy heeft dan ook de nieuwere technologieën en een luxueuze uitstraling. Wanneer je voor degelijk, scherp geprijsd en simpel wilt gaan, kun je het best kiezen voor bediening met onze Profit Line motor. Bij een rolluiken kopen met afstandsbediening, moet je kiezen voor een radio motor. Deze type motoren zorgen ervoor dat je jouw rolluik kunt bedienen met een afstandsbediening.

  Rolluiken kopen: Stel aan ons je vragen!

  Heb je enige technische vragen over rolluiken kopen zoals: "Heb ik een hoeklijn nodig?" of "Wat is het formaat van de kast?", dan kun je er altijd voor kiezen om contact op te nemen met onze klantenservice. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij je altijd helpen met vragen die je hebt over rolluiken. Het eenvoudigst neem je contact met ons op per telefoon. Tijdens kantooruren kun je met ons bellen en kun je direct via de webwinkel vragen stellen over rolluiken kopen, monteren en nog veel meer. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om ons te bellen of anders te mailen. Voor persoonlijk contact bezoek je onze showroom, waar je naast het assortiment bekijken, ook ons assortiment kunt uitproberen. Verder stellen we ook graag een vrijblijvende offerte voor je op.

  Manage cookies